صدای شر شر آب چشمه صدای حرف زدن عشقمصدای ی بچه کوچولو
البته بچه وقتی میخنده
فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱
من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲
دوازده سالم بود سرما خوردگی بدی گرفتم دکتر برام داروهایی نوشت که خواب آلودم می کرد، روی پای مامانم دراز می کشیدم موهامو نوازش می کرد که بخوابم صدای نوازشش روی سرم یه صدای دلنشین و آرامش بخشی داشت که بعد از سی و چند سال زندگی نمی تونم صدایی قشنگتر از اونو تو زندگیم پیدا کنم
فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
«شخصی که در ۵ سال آینده خواهید بود بر پایه کتابهایی است که امروز میخوانید و افرادی که دور و بر خود دارید» کانال کتابخوانی من در ایتا: https://eitaa.com/Abstract_ofthe_book