2777
2789
عنوان

پسرم تا من بهش غذا ندم نمیخوره

356 بازدید | 24 پست

دوماه دیگ پنج سالش میش 

غذا نمیخوره مگ اینک من بهش بدم تنبله 

چیکار کنم اگ ندم همش ضعف داره کلافم میکنه هر دقیقه میگ یه چی بده بخورم 

شما باشید میذارید گشنه بمونه یا میدید بهش 

خیلی ضعیفو لاغر شده مخصوصا ک باردارم چند ماهه نتونستم بهش غذا بدمو برسم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دهنش میکنی غذا؟من بچه دوسالمو مزارم جلوش خودش میخوره بد عادتش کنی از همین الان عادتش بده کم کم

اره اخه از اول خیلی بد غذا بود هیچی نمیخورد زوری غذا دادم بهش تا الان 

بیشتر از غذا نیاز به توجه داره. خودش رو تو تهیه غذا شریک کن و ازش بخواه اون به تو غذا بده.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یکم باهاش جدی تر برخورد کن میگه یه چی بده تو هی نده خب بگو بمون تا شام یا ناهار

نمیدم میره یخچال هرچی دستش بیاد برمیداره یه ناخونک میزنه یسره در یخچال بازه یخچال قبلیم خراب شد اینقد درش باز بود

کنار سفره با شما بشینه غذا بخوره

بهش بگو بخور مامان قاشق رو بردار بخور

🔴 یکی از اشتباهات شما این بوده توی سن ۲ ۳ سالگی 

نذاشتی بچه با قاشق اینا بازی کنه و خودش بخوره

احتمالا سر اینکه

نه نمیتونه غذارو کامل بکنه دهنش

یا میریزه اطرافش و...

ک این نتیجه رو داره

بچه توی ۲ ۳ سالگی باید با غذا ور بره

خلاصه

الان بگو بخور خودت بزرگ شدی

دیگ قاشق قاشق نکن دهنش

ببینه شما و همسرت میخورید

اونم شروع میکنه

نخوردش

بگو مامان قاشقت هست بردار بخور

بلاخره گشنه نمیمونه ک

مجبور میشه بخوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

بیشتر از غذا نیاز به توجه داره. خودش رو تو تهیه غذا شریک کن و ازش بخواه اون به تو غذا بده.

خیلییییییی تنبل شده باورت میش میگ سخته میشینم دراز بکشم غذا بده بهم 

چون بارداری میگم بهش برس بعد اینکه زایمان کنی بدتر هم میشه چون حسادت هم میاد خودت از الانت هم کم حوصله تر میشی البته منظورم بیشتر روحی و روانی هست چیزایی که دوست داره درست کن که مشتاق تر بشه و تقویتی 

کنار سفره با شما بشینه غذا بخورهبهش بگو بخور مامان قاشق رو بردار بخور🔴 یکی از اشتباهات شما این بوده ...

اخه اگه ندیم بهشون خودشون گوشت و...رو جدا می کنن نمی خورن فقط برنج خالی

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
اخه اگه ندیم بهشون خودشون گوشت و...رو جدا می کنن نمی خورن فقط برنج خالی

ببین بذار با غذا بازی کنه

خودت بعدش میتونی بهش غذا بدی

ولی شده زودتر بذار غذا رو جلوش

بذار بازی کنه

اصلا با دست ماکارونی بخوره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کنار سفره با شما بشینه غذا بخورهبهش بگو بخور مامان قاشق رو بردار بخور🔴 یکی از اشتباهات شما این بوده ...

عزیزم واقعا فک‌کردی نمیگم مامان بردار بخور 

سرمیز هزار بار تکرار می‌کنم پسرم غذاتو بخور پسرم بخور اصلا گوش نمیده میگ من خستم دستام درد میکنه و هزارتا بهانه گریه میکنه ک من بهش غذا بدم 

از دوسالگی بشدت بد غذا بود یعنی اگ من بهش نمی‌دادم هیچی نمیخورد اینقدر لاغرو ضعیفه اگ منم غذا ندمش هیچی ازش نمیمونه اینو مادرای ک بچه بد غذا دارن میفهمن 

باور کن حسرت ب دلمه ببینم نشسته غذاشو خورده مث خیلی از بچه ها

خیلییییییی تنبل شده باورت میش میگ سخته میشینم دراز بکشم غذا بده بهم

بگو آخ منم خسته شدم نوبت توئه به من غذا بدی یه مدت اینجوری پیش برو و بگو خودتم بخور با بازی و شوخی یه لقمه به تو بده یکی خودش بخوره بعد برعکس بعد بگو بیا هرکی غذای خودشو بخوره. مسابقه غذاخوردن از اینترنت پیدا کن بگو بیا انجام بدیم. پدرش رو الگو قرار بده بگو مرد شدی مثل بابا زیاد زیاد بخور. غذای مورد علاقشو به مقدار کم بیار بگو نخوری میخوریم. خوراکی لقمه‌ای تو آشپزخونه بذار هر وقت خواست بره برداره و تاکید کن برای منم بیار. هوا خوبه برید بیرون و تشویقش کن خودش بخره و بعد بارها تاکید کن پسرم قویه اون روز خرید کرد... 

نکته اینه که سرگرمش کنی ولی با دست خودت بهش غذا ندی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
چون بارداری میگم بهش برس بعد اینکه زایمان کنی بدتر هم میشه چون حسادت هم میاد خودت از الانت هم کم حوص ...

قبلا یه سری غذاهارو دوس داشت الان از همه چی بدش میاد نمی‌دونم دیگ چی درست کنم خودمم حال خوبی ندارم 

مکمل دائم میدم بهش