2777
2789
عنوان

به رییس دوس پسرم حرف بدی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 46 پست
همون رییس میگفتی همونطور ک برا اون دختر هست برا منم پسرای دیگ هستن

منم دقیقا میخواستم همینو برسونم 

اخه دیدی مردا دور هم که هستن میخوان دختر دست بندازن

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره مثلا خواست حرصت بده

پس نکته رو درست گفتم ولی الان یه جواب بهتر یادم اومده باید میگفتم اگه یه دختر دیگه میتونه ببردش باشه واسه خودش

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
فدایی داری، پسر که نباید انقد خودشیفته باشه مگه نه

اره 

فقط اینو میدونم پسرایی ک دوس دختر دارن اگر روی دختر حساس نباشن و نخانش پزشو جلو همه میدن ک مثلا بگن انقد منو میخاد صداشو میزارن گوش کنن عکسشو نشون بقیه میدن حتی بعضیت از ریز ریز روابطشونم تعریف میکنن شوهرم میگ رفیقاش میان همچیو تعریف میکنن عکسشونم چ پوشیده چ بی حجاب نشون رفیقاشون میدن اما اگر بخانش روش حساسن چون واس سرگرمی نمیخان 

شمام خوب کاری کردی بنظرم رابطتم دگ بااین ادم سم ادامه نده

اره فقط اینو میدونم پسرایی ک دوس دختر دارن اگر روی دختر حساس نباشن و نخانش پزشو جلو همه میدن ک مثلا ...

اوپس چقد دارک پس باید خفتش کنم که به چه حقی گذاشتی رو اسپیکر

اوپس چقد دارک پس باید خفتش کنم که به چه حقی گذاشتی رو اسپیکر

بگو میخاستی با این کار چیو ب رییست ثابت کنی یا پیش بقیه مانور بدی چرا باید اون بشنوه ک من دلتنگ توام یا ن 

ولی بنظرم ادامه نده بعنوان خاهر بزرگتر بهت میگم عزیزم ارزشت خیلی زیاده بزار ی لایقت داشته باشت

بگو میخاستی با این کار چیو ب رییست ثابت کنی یا پیش بقیه مانور بدی چرا باید اون بشنوه ک من دلتنگ توام ...

آخه خیلی دیت آشنایی رفتم هر کدوم یه چیزیشون بود گفتم نه این یکی نرمال بود اهل کار بود اینم که اینجوری، چی بگم شاید ادامه ندم باهاش واقعا... 

آخه خیلی دیت آشنایی رفتم هر کدوم یه چیزیشون بود گفتم نه این یکی نرمال بود اهل کار بود اینم که اینجور ...

ببین هرر کسی ی مشکلی داره مطمئن باش 

همیشه اونیکه میخوادت همه چیش اوکی نیست اما مهم اینه ک میخواادت 

اونی ک میخوایش هیییچ وقت نمیخادت هییچ وقت 

من خودم سر این موضوع خاستگارایی ک خوب بودنمو از دس دادم اونموقها

ببین هرر کسی ی مشکلی داره مطمئن باش همیشه اونیکه میخوادت همه چیش اوکی نیست اما مهم اینه ک میخواادت ا ...

آخه ابراز علاقه زیاد نمیکنه ولی صادقانه میگه که دوستم داره و رفتار میکنه، باید رفتارشو تحلیل کنم نمیدونم که واقعا نیتش چی بود شاید واقعا از ذوق زدگیش بوده چون ادم با شوق و ذوقی هست ولی.... خوب رفتارای نامتوازن اجتماعیش زیاده انگار بلد نیست در مورد دختر چجور رفتا کنه، یا شایدم واقعت دوست داشتنی در کار نیست

آخه ابراز علاقه زیاد نمیکنه ولی صادقانه میگه که دوستم داره و رفتار میکنه، باید رفتارشو تحلیل کنم نمی ...

خودتو گول نزن پسری ک دوستت داشته باشه جلو بقیه صدات نمیزاره رو اسپیکر شاید طرف برداشت حرف نابجایی زد 

آخه ابراز علاقه زیاد نمیکنه ولی صادقانه میگه که دوستم داره و رفتار میکنه، باید رفتارشو تحلیل کنم نمی ...

این واقعیته ک میگم مثلا مردا وقتی بازنشون حرف میزنن میزارن رو اسپیکر جلو بقیه؟ معلومه خیر چون رفیقاش جلوش نگن پشت سرش میگن چقدر خره ...

ولی صدای دوسدخترشونو میزارن 

بشرط همین الان تاپیک بزار از اقایون بپرس اگ پسری همچین کاری کنه دختررو دوس داره یا ن

میدونم، و بهت قول میدم حتما تهشو در میارم و اگر نامناسبه حتما باهاش قطع ارتباط میکنم مرسی که دوستانه گفتی