2777
2789
عنوان

به رییس دوس پسرم حرف بدی زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 46 پست
دیگه سوغاتی هم برام نمیاره؟؟؟ کنسل؟

نمیدونم والا من تو این زمینه ها نظری ندارم

نسل جدید با یه مویز گرمی میکنن با یه غوره سردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کار بدی نکردی کار بد رو دوس پسرت کرد که تا بهش محبت کردی زده اسپیکر بقیه بشنون خوب کردی اتفاقا

افرین منم میخوام بگم اگه با رییست راحت نبودی نباید میزدی رو اسپیکر حرفم زد بگم خفه 

نظرت چیه؟؟؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
پسرو اگه انقد جدی بگیری که از دستت میره دخترم

شمایی که نمیخوای رابطه رو جدی بگیری خب وارد رابطه هم نشو 

من برای احساس ادما ارزش قائلم 

جلو بقیه نابودشون هم نمیکنم 

به وقتش عذزخواهیم میکنم به وقتش هم اشتباهشون رو بهشون میگم 

هر جور خودتون میدونید رفتار کنید.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه والا حرف درستو زدی ریسش بیشعور بوده که همچین چیزی گفته جوابشو بگو حتما بهمون ولی معذرت خواهی اینا ...

دقیقا منم از همین زاویه نگا میکنم اگه بجای ماموریت اومده دخور بازی که بدرد من نمیخوره

نه حرف زد میگم خفه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
شمایی که نمیخوای رابطه رو جدی بگیری خب وارد رابطه هم نشو من برای احساس ادما ارزش قائلم جلو بقیه نابو ...

هنوز با جنس پسر خوب اشنا نشدی چند بار که جدی بگیری و خورد بشی میرسی به اینجا که منم

خوب کردی چرا اصن یهو صداتو بزاره رو اسپیکر ؟ چرا دوستش همچین حرفی بزنه ؟

والا خوب یارو دویتش نیس که رییسشه

هنوز با جنس پسر خوب اشنا نشدی چند بار که جدی بگیری و خورد بشی میرسی به اینجا که منم

به اندازه کافی تو این ۳۱ سال زندگیم تو اجتماع بودم و همه نوع پسری دیدم

چه پسر خوب چه بد،رفتار من قرار نیست تغییر کنه 

حذف میشن یا موندگار میمونن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

کار خوبی کردی چرا باید بزاره اسپیکر تا پز دوسدختر داشتنشو ب رییسش بده اگ زنشم بودی همینکارو میکرد ؟ن ...

فدایی داری، پسر که نباید انقد خودشیفته باشه مگه نه

به اندازه کافی تو این ۳۱ سال زندگیم تو اجتماع بودم و همه نوع پسری دیدمچه پسر خوب چه بد،رفتار من قرار ...

موفق باشی