2777
2789
عنوان

دعوای زن و شوهری

916 بازدید | 39 پست

اگه همسرتون توی بحثی که بینتون پیش میاد و  بهش یه انتقاد منطقی میکنید بگه من همینم که هستم دوست نداری برو خونه مامانت که بهتر از من گیرت بیاد! به دل میگیرین?چه واکنشی نشون میدین.البته 1ساعت بعدش بابت این حرفش یه عذرخواهی کوچیک کرد اما من خیلی از دستش دلخورم چون تا حالا بهش بی احترامی اینجوری نکردم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بقول یکی از بچه تو عقب وایسا بسپرش به من😂😂😂

قبل از اینکه احساس کنید افسرده اید، یا اعتماد بنفستان ضعیف است،ابتدا مطمین شوید توسط یک مشت عوضی محاصره نشده اید. !،،زیگموند فروید!

پیشنهاده خوبیه🤔🤔🤔

سری بعد گفت بگو بهش فک میکنی

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
شوهرم صراحتا میگه حتما یکی و داری که بحث میکنی.حالا اون بهتر میگه یکی گیرت بیاد😨

اینو از رو اعصبانیت میگن شوهرمنم میگه زیاد بدل نگیر قهر کن بی محلی کنااا 

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه