2777
2789
عنوان

ایمپلنت دندان

130 بازدید | 12 پست

سلام من سه تا ایمپلنت میخواد دندونام دوتاش کنار هک و یکی جداست راستش خیلی میترسم کسی اینجا انجام داده؟میشه راهنمایی کنید سه تاشو با هم انجام بدم بهتر نیست؟چون یهو تموم میشه دردش زیاده؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دارید شما ۴۵ میلیون؟

گفت بدون پودر استخوان 20 تومن با پودر گرونتر

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

همینکه میتونید ایمپلت کنید خیلی خوبه دیگه نگران بقیش نباشید

مرسی عزیزم

سه تاش باهم چند؟

والا فعلا امروز یکیشو کشیده گفته باید سه ماه بگذره بعد شروع کنم الآن بدون پودر استخوان بیست تومن دونه ای حالا اگر تا سه ماه دیگه گرونتر نشه

سلام عزیزم 

من یه تا دندون بغل هم کشیدم و دوتا پایه ایمپلنت گذاشت برام 

بهمن ماه با پیوند پودر شد 32 تومن 

موقع جراحی اصلا درد نداری چون کاملا بی حسی اما یکی دو ساعت بعد جراحی دردات شروع میشه 😁 

من ساعت 9 شب جراحی داشتم بعدش که تموم شد سه تا مسکن خوردم اما به شدت درد داشتم و گریه میکردم 😁 عقلمم نرسید شیاف بذارم 

خلاصه صبح دردم کم شده بود و مثل شب درد نداشتم اما صورتم به شدت ورم داشت 

کمپرس یخ میذاشتم تا ورمم بخوابه و نمیتونستم زیاد فعالیت داشته باشم و باید حتما سوپ و اینا میخوردم

دهنم باز نمی‌شد 😁

تاثیر دارو ها همش خوابم میومد و مامانم ازم نگهداری می‌کرد تا روز چهارم حالم بهتر شد و میتونستم کارامو بکنم 

قبلشم میتونستما اما زخمم نباید هوا می‌خورد و نباید زیاد خم و راست میشدم چون خونریزی می‌کرد 

فعلا قراره 4 ماه دیگه زنگ بزنه برم برا روکشا

سوالی داشتی بپرس 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
سلام عزیزم من یه تا دندون بغل هم کشیدم و دوتا پایه ایمپلنت گذاشت برام بهمن ماه با پیوند پودر شد 32 ت ...

خب من مشکلم همون لحظه ی کار گذاشتن پایه هست خدا کنه منم درد نداشته باشم

خب من مشکلم همون لحظه ی کار گذاشتن پایه هست خدا کنه منم درد نداشته باشم

نه عزیزم درد نداره 

قبل و حین جراحی بی حسی تزریق میشه 😁

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
نه عزیزم درد نداره قبل و حین جراحی بی حسی تزریق میشه 😁

ممنونم عزیزم