2777
2789

مادرم به شددددددددت مذهبیه و به شدت روی چادر حساسه با اینکه ازدواج کردم و همسرمم مشکلی نداره نمیتونم چادر رو بزارم کنار چون بفهمه جنگ راه میندازه 

( حالا اینکه فکر کنین کلا میخام همه چیو بزارم زمین نه فقط در حد چادر ولی حجاب کامل) 

یه چند بار بدون چادر رفتم بیرون داعم استرس داشتم یکی ببینتم 🤦🏻‍♀️ باز دوباره سر کردم 

واقعا دلم به حال خودم میسوزه میرم بیرون مردمو میبینم چه تیپایی میزنن بعد من فقط با حسرت نگاهشون میکنم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بگو  امکان داره طلاق بگیریم . چون شوهرم خوشش میاد منم مثل بقیه خوشتیپ باشم . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس برا زمانی بود

ک شما خونه مادرت بودی

میدید چادر نداری

خطر جانی داشت

میخواستید لابد کتک کاری کنید یه چیزی میشد

الانکه ازدواج کردی

شوهرت اگر واقعا راضیه

باید همون اول عقد میذاشتی کنار حتی دیر هم کردی

هر پوششی ک میخوای رو داشته باش

چادر رو بذار کنار وقتی خوشت نمیاد

مادرتم فهمید فهمید

زنگ زد گفت چرا اینشکلی؟

بگو شوهرم دوست داره

زرت گوشیو قطع کن

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چیکار به بقیه داری ؟در بیار هر جوری عشقته لباس بپوش واقعا ربطی به بقیه نداره حالا چند وقت قهر کنن دع ...

تحمل ناراحتی مامانمو ندارم متاسفانه وگرنه تا حالا کرده بودم

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
منم ب زور چادر می‌پوشم .....ولی این ابدی نیست .من حرف زور قبول نمیکنم

آفرین شیرزن✌🏻❤️‍🩹

بخدا من تازه وارد نیستم هی به من نگید عضویتت مبارک😭 از ۱۴۰۰اینجام، تعلیق شدم اکانت جدید زدم          بااحترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم🤝 

استرس برا زمانی بودک شما خونه مادرت بودیمیدید چادر نداریخطر جانی داشتمیخواستید لابد کتک کاری کنید یه ...

همین دیگه از لحاظ روحی به مامانم وابستم و ناراحتیشو اصلا نمیتونم تحمل کنم بهم میریزم وگرنه تاحالا گذاشته بودم کنار

عیب نداره چند وقت ناراحت میشه بعدش عادت می‌کنه مادرتون داره حرف زور میزنه واقعا

مامانم خیلی ادم ملایمیه با اینکه مذهبیه ولی بچه هاش هر کاری بکنن با اینکه خیلی ناراحت میشه چیزی نمیگه فقط رو چادر بیش از اندازه حساسه یبار به شوخی گفتم کم موند عاق والدین شم چه برسه به واقعیش!