2777
2789
عنوان

بنظرتون جواب بدم باز یانه

86 بازدید | 12 پست

بچه ها یکی از بچه های ترم پایین تر تو گروه برگشت بهم گفت آقای فلانی استاد نیس میخاست مسخرم کنه  چون به طرف  لقب استاد گذاشتم توی گروه . از طرفی  این بنده خدا بیشتر تو قسمت آموزشه واستاد یکی از دوروس هم هست ولی زیاد  تو دانشگاه  به عنوان استاد نمیبیننش .منم برگشتم گفتم بنده خدا تو دانشگاه کار میکنه  اتفاقا استاده  برگشت گفت نه استاد نیس درست بگو  . منم برگشتم گفتم باشه تو صحیح  میگی  ولی استاد  یک درس حساب میشه  استیکر خنده هم گذاشتم. حالا برگشته نوشته عجب  خنده هم گذاشته  تهش از این آدمای خود خواه بیشعورهه تو دانشگاه بد دهنم هست  گاهی سر کلاسا. بنظرتون جواب ادامه پیامش رو بدم یانه؟؟

نه دیگه ولش کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی حرصم گرفت من اومدم راجب درس یه کمک کردم تو گروه حالا این برگشته دنبال زیر بغل ماره منو مسخره می ...

بعضی ها کلا عشق میکنن حرص دیگرون رو در بیارن؛ از عصبانیت دیگرون برای ارضا  عقده های  روانیشون استفاده میکنن. این فرصت رو بهش نده و سکوت کن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

بعضی ها کلا عشق میکنن حرص دیگرون رو در بیارن؛ از عصبانیت دیگرون برای ارضا عقده های روانیشون استفاد ...

عزیزم چقد حرف شما خوب بود و ارومم کرد.میخاستم باز درگیر عصبی بشم شاید باورت نشه سر همین ۴ تا پیام تو گروه ایتا از صبح روانم ریخته بود بهم.دیگه اینسری جواب داد گفتم بیام بگم  اینجا

عزیزم چقد حرف شما خوب بود و ارومم کرد.میخاستم باز درگیر عصبی بشم شاید باورت نشه سر همین ۴ تا پیام تو ...

عزیز دلمی🫂🫂🌹🌹خوشحالم که حرفم باعث شد اروم بشی گل.. 

فدای تو بشم گلم🥰😘. خودت خوبی که حرفاتم خوبه🩵

لطف داری گلم 🌷🌷🌷🌷🫂🫂