گل خانومای شیرازی دکترخیلی خوب متخصص زنان میخوام ترجیحا خانوم باشه سپاسگزارمیشم کمکم کنید خودم نظرم رو فریده عسکری هست لطفا جواب بدین وکمک
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞
من پیش عسگری سه ماه رفتم عمراااا کسی توی شیراز به با تجربگی و خووووبی دکتر کیهان چوبک باشه بعد از چندین سال نازایی و این در و اون در زدن و دکتر عوض کردن فقط دوماه رفتم پیش چوبک و حامله شدم . خیابون رحمت آباد روبروی بیمارستان فرهمندفر
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
بری پیشش به جون من دعا میکنی فقط بشرطی که هرماه بری و توش فاصله ننداری . تشخیصش حرررف نداره. یه چیزی میگم یه چیزی میشنوی تا خودت نری نمیفهمی چقدر این دکتر ماهه
من پیش عسگری سه ماه رفتم عمراااا کسی توی شیراز به با تجربگی و خووووبی دکتر کیهان چوبک باشه بعد از چن ...
شمامشکلت چی بودگلم من عکس رنگی هم گرفته ام شوهرم هم ازمایش داده مشکلی نداریم امانمیدونم چرا باردارنمیشم
مرسی ازهمه تون که جواب دادین میشه بگین چه د اروی مصرف کردین ک جواب گرفتین
بری پیشش به جون من دعا میکنی فقط بشرطی که هرماه بری و توش فاصله ننداری . تشخیصش حرررف نداره. یه چیزی ...
عزیز م آدرس دقیق وویزیت میگیدچندمیگیرن؟
عزیزم این دکتری که من میگم سرشناسه اسمشم گوگل کنی میاد بالا بخون در موردش حتما اینجام یه سربز ...
مر سی ازراهنماییت گلم
عزیزم . دکتر البرزی، دکتر ابطحی، دکتر رستمی ، و دکتر پیمانه دهقانی که بازم تو تیم دکتر رستمی هست . این سه تا دکتر بهترین دکتر های شیراز هستن . ولی از قبل باید نوبت بگیری . فکر نمیکنم، زودتر از دو ماه نوبت گیرت بیاد ولی تلاشت رو بکن.
شمامشکلت چی بودگلم من عکس رنگی هم گرفته ام شوهرم هم ازمایش داده مشکلی نداریم امانمیدونم چرا با ...
منم همینطور عکس رنگی گرفتم لاپارسکوپی کردم شوهرم هم مشکلی نداشت من تنبلی تخمدان داشتم... بعد که رفتم پیش دکتر چوبک دوماه قرص بهم داد حامله شدم .من چهار پنج سال نمیشدم .نگران نباش . خیلی حواست بخودت باشه.رعایت کن رژیم بگیر . یه چیز دیگه هم انجام دادم عالی بود همون ماه حامله شدم . از عطاری پنیرک بگیر تا پریودت تموم شد .سه چهار بار دم کن بخور بده توی حموم روی رحمت. وایس بالا سرش تا بوخور وارده رحمت بشه سه چهار روز پشت سر هم هر بار یک ربع وایس. بعد تفاله ش رو بزار روی نوار بهداشتی و لباست و بپوش و تا دو سه ساعتی هم تفاله ش بهت باشه.عروق انسدادی رحم و باز میکنه .در موردش توی گوگلم تحقیق کن . خیییییلی عالیه. حتی برای عفونت