2777
2789
عنوان

چقدر سره شوهرم غر زدم ک چرا نذاشتی

168 بازدید | 5 پست

بچه ها من طلا ۳۳۰۰بود خریدم. بعد دوباره وقتی طلا ۸تومن بود پول داشتم میخواستم برم بخرم شوهرم نذاشت گفت الان وقت خرید طلا نیس طلا اصلاح میده گف من سره بورس ضربه خوردم میدونم اینم میریزه اما من هی غر زدم ک طلا رفت بالا چرا نذاشتی بخرم دارم ضرر میکنم اونم هی میگف ۳۳۰۰بود واست خریدم سود شیرینی کردی خرابش نکن حرفمو گوش بده.تو تاپیکای قبلیمم هس همش میگفتم شوهرم معمولا تحلیلاش درست درمیاد بنطرتون حرفشو گوش کنم یا نه خداروشکر حرفشو گوش کردم نخریدم وگرنه الان کلی تو ضرر بودم 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

بجای طلا شوهرم پولمو واسم زمین خرید یماهه فروخت با سود 

🖤زندگی برای دخترا تو ایران همینجوریش سخت هست،شما سخت ترش نکنید♡بذارید سالم برگردیم خونه🖤🥀

الان همش میگه اینهمه باهام دعوا کردی دیدی گفتم طلا میریزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

هیچی این مدت ک پولمو زمین خریده بود خیلی باهاش دعوا کردم خیلی تحت فشارش گذاشتم الان حرف اون درست دراومده همش میگ دیدی....