2777
2789
عنوان

صابون ان جی

306 بازدید | 8 پست

بچه ها راجب صابون ان جی بگم همسایمون سه سال استفاده میکنه انقدسفیدوروشن شده پوستش یدونه جوش نداره صورتش درکنارشم ضدافتاب هیدرودرم میزنه..منم تازه خریدم..

کسی دیگ هم اینجا هست و استفاده کرده باشع و تاثیرش و دیده باشع؟؟؟

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
بله من استفاده میکنم وعالیه

چخوب چن مدته گلم..کنازش ضدافتاب میگن براپوست چرب باید هیدرودرم میگن استفاده کردمن گرفتم بعدچن روزنتیجش مشخصه؟طریقه مصرفش و کامل میگی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چخوب چن مدته گلم..کنازش ضدافتاب میگن براپوست چرب باید هیدرودرم میگن استفاده کردمن گرفتم بعدچن روزنتی ...

من سالهاست استفاده میکنم ضدجوششو صابون انار و زرد چوبشو طرز استفادش ک روش نوشته بعد مدت کوتاهی برامن تاثیرشو نشون داد

هیدرودرم اصلا باپوست من جور نیست یکبار زدم وحشتناک جوش زدم

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

من سالهاست استفاده میکنم ضدجوششو صابون انار و زرد چوبشو طرز استفادش ک روش نوشته بعد مدت کوتاهی برامن ...

منم اولین بارهیدرودرم میخرم و امروز زدم..

این و خریدم‌نمیدونم زردچوبست یاچی..چیزی ننوشته

منم اولین بارهیدرودرم میخرم و امروز زدم..این و خریدم‌نمیدونم زردچوبست یاچی..چیزی ننوشته

ضد جوشه عزیزم این کلا همه صابونای ان جی عالی هستن

ضد جوشه عزیزم این کلا همه صابونای ان جی عالی هستن

پس برم انارشوبخرم یاهمین و استفاده کنم ..جوش زیرپوستی هم خیلی میزنم..هم میخام جوش نزنم هم سفیدکنه یکم روشن تربشه

پس برم انارشوبخرم یاهمین و استفاده کنم ..جوش زیرپوستی هم خیلی میزنم..هم میخام جوش نزنم هم سفیدکنه یک ...

همین خوبه عالیه برای جوش اینا روشنم میکنه

بعد. انار یا زردچوبشم بگیر