2777
2789
عنوان

از پسش بر ميام؟؟؟

184 بازدید | 17 پست

سلام عزيزان ما قراره مهموني بگيريم کل فاميل ميشيم45نفر ^_^

دسرو قراره من درست کنم

چي پيشنهاد ميدين که اسون باشه

ازونجايي که اولين بارمه بنظروتون از پسش بر ميام يا بيخيال دسر بشيم؟؟

غذا هم برنج و مرغه

دسرپاناکوتا

بزن توی اپارت 

خیلی اسونه و راحت با مواد اولیه راحت

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژله انار عاليه،باب فصلمهست همه هم درست دارن،انار رو دون كن نصف ژله رو تو اب حل كن دونه هاي انار رو بريز توش بزار خودشو كه گرفت بقيه ژله رو بريز روش هم خوشگل ميشه هم دو طبقه ،همه هم دوست دارن

ژله انار عاليه،باب فصلمهست همه هم درست دارن،انار رو دون كن نصف ژله رو تو اب حل كن دونه هاي انار رو ب ...

کي انااار بگيره کي دون کنهههه 

حال ندارم که 

اسون تر بگين

کي انااار بگيره کي دون کنهههه  حال ندارم که  اسون تر بگين

ترایفل

یا پاناکوتای انار

اینا خیلی راحته

آرامـــش سهــم قلبیـــست کــه در  تصرف خـــــ❤ـــدا باشد....
اره خودمم به اين فکر کردم اگه از شب قبل درست کنم خراب ميشه؟؟ اخه مهموني ظهره

ن هیچ اشکالی نداره من برای مهمونی هام از روز قبل درست میکنم

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏