2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد

866 بازدید | 22 پست

شب قبل دعوای بدی کردیم خودشم مقصره خیلی سرم داد کشید منم گفتم بتوربطی ندااره توهرچی دخالت میکنی کلی حرف بدزد.الان ازحرصم هرچی استوری کردم اصلا نگاه نمیکنه اعصابم خورد شد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از قبلش بگو چه کردی که میگی نباید دخالت میکرد

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

دعواتونو همه جا جار نزنید

یه دوست دارم

همه ش تو استوری یا داره با خواهر دعوا می کنه

یا جاری 

یا شوهر

بخدا زشته 

مسخره ست

بزارید خوشی و ناخوشی تون تو خلوت دو نفره تون باشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
والا قضاوت نمیکنم ما از همه چی خبر نداریم اما درست میشه باهم کنار بیاید حرف بزنید حرف زدن عالیه منطق ...

خیلی دلم گرفته من اصلا تحمل قهر ندارم حتی باهام حرفم نمیزنه دوروزه خونه دیر میاد همش گریه میکنم ازکاراش حرفاش

استوری فقط خودش میبینه تیک زدم فقط خودش

اینو خودش می دونه ؟

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮