2777
2789

بنظرم به ریسکش نمی ارزه

از بین ایرانیا ژل بخوام بگم من از درمایونیک و دمودکسیلین راضی بودم فوم شستشو یه سبز رنگ اویدرم داشتم خوب بود

ولی خارجی میخوای کوزارکس خوبه

سراوی که دیگه پولم نمیکشه ولی خیلی تعریفشو میکنن 

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

ژل شستشوی سیمپل از شوینده های خیلی خوب هست .

اون ابرسان نبست مرطوب کننده هست که به اسم ابرسان میفروشن و به هر پوستی نمیسازه و فیکش هم خیلییی زیاده که به قیمت اصل میفروشن .

حتما حضوری از جای مطمئن بگیرید که شوینده اصل باشه چون فیکش همه جا زیاده

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم به ریسکش نمی ارزهاز بین ایرانیا ژل بخوام بگم من از درمایونیک و دمودکسیلین راضی بودم فوم شستشو ...

من حس میکنم به سیمپل حساسیت دارم خیلیا تعریف کردن وقتی خریدم چند جا نوشته بود جوش زیر پوستی زدیم منم استفاده میکنم پوستم افتضاح شده حالا نمیدونم شویندش خوبه یا نه یه ژل شوینه برای صورت میشه بگید که بشه هر روز استفاده کرد و خوب باشه قیمتش بالا نباشه خیلی

من حس میکنم به سیمپل حساسیت دارم خیلیا تعریف کردن وقتی خریدم چند جا نوشته بود جوش زیر پوستی زدیم منم ...

من دمودکسلین رو ۳۷۵ خریدم 

اویدرم ارزون بود یادم نیست

درمایونیک ۶۹۰

کوزارکس ۷۵۰

پوستم بسیار مستعد جوش و چربه و تاحالا باهاشون جوش نزدم خانوادمم استفاده میکردن اوکی بود پاک کنندگی هم بخوام بگم دمودکسلین و کوزراکس بهتر بود

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.