2777
2789
عنوان

چطور بهش نشون بدهم بهش بی میل نیستم

124 بازدید | 14 پست

هیچکدوممون حرفی نزدیم بهم 

یه راهکار بگین تا بفهمه به طور غیرمستقیم بعد اگه نخواست بیخیالش بشم بفهمم اشتباه میکردم 

همکلاسیمه

شما یکسری  خانما ها خودتون گیر آوردین یا درگیر وسوسه ها هستین به خودتون بیاین به علم آگاهی برسین کل عمر فقط مگه ازدواج هست ! اهداف ها تون تعیین کنید تلاش کنید برای هدف هاتون نه که تمام بود و نبود تون درگیر رل و اکس و دوست پسر یا ازدواج کردین محکم باشین هدف پیشرفت ها تعیین کنید

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

1. تو کلاس بیشتر بهش حرف بزن یا باهاش تعامل کن.  

2. وقتی حرف می‌زنه، با دقت گوش بده و لبخند بزن( البته جلف بازی در نیاری هااااا) 🤦🏻‍♀️😅

3. یه نگاه ریز بهش بنداز، ولی زیاده‌روی نکن.  

4. بیرون کافه‌ای از کلاس، ساده یه بحث رو شروع کن ببینی رفتارش چطوره.  

اگه حس کردی پا می‌ده، ادامه بده. اگه نه، رهاش کن! 🙌

1. تو کلاس بیشتر بهش حرف بزن یا باهاش تعامل کن. 2. وقتی حرف می‌زنه، با دقت گوش بده و لبخند بزن( الب ...

کاش یه راحل سریع تر میگفتین خیلی زمان میخواد اینا یه دختره دیگه هم ازش خوشش میاد که این دوتا باهم خوبن نمیخوام ضایعه باشه

کاش یه راحل سریع تر میگفتین خیلی زمان میخواد اینا یه دختره دیگه هم ازش خوشش میاد که این دوتا باهم خو ...

اگه می‌خوای سریع‌تر عمل کنی ولی غیرمستقیم باشه و ضایع نشه:  

تو یه موقعیت ساده، مثل صحبت گروهی یا برخورد کلاسی بهش توجه خاص نشون بده (نه زیاد، ولی معلوم کن برات مهمه).  
یه سوال شخصی ساده ازش بپرس، مثل اینکه مثلاً به درس خاصی علاقه داره یا تفریحش چیه، طوری که حس کنه بهش علاقه‌مند شدی.  
یه پیام ریز و خودمونی بهش بده تو فضای مجازی، مثل تبریک یه اتفاق یا پرسیدن چیزی درباره درس.  

این روش‌ها سریع و بدون ضایع شدن عمل می‌کنه. اگر حس کردی داره پاسخ مثبت نشون می‌ده، قدم بعدی رو بردار. اگه نه، راحت بیخیالش شو!

حس نمیشه که اویزونم

اگر می‌خوای سریع جلو بری ولی ضایع یا آویزون دیده نشی:  

یه برخورد مستقیم و ساده: دفعه بعد که دیدیش، خیلی معمولی بهش یه جمله بگو که توجه‌ش جلب بشه، مثل: "فلان چیزو دیدی؟ نظرت چیه؟" یا یه سوال خاص درباره‌ی درس یا موضوع مشترکتون.  

یه پیام خاص: تو فضای مجازی یا جمع دوستان خیلی غیرمستقیم حرفی بزن که مکالمه شروع شه. مثلاً بگو: "راجع به فلان چیز می‌تونم ازت راهنمایی بگیرم؟" یا "یه چیزی شنیدم گفتم شاید شما بدونی."  

اگه جواب مثبت داد، ادامه بده و وارد مکالمه بشو.

اگه دیدی زیاد همراه نیست، سریع بی‌خیالش شو تا وقتت تلف نشه..