2777
2789

این جمعه سالگرد یکی از اقوام نزدیکه و من پارسال چون باردار بودم، نتونستم هیچکدوم از مراسماشو شرکت کنم.

محل برگزاری مراسم حدودا دو سه ساعت با ما فاصله داره، دلم نمیخواد بچمو ببرم مراسم عزاداری.

مراسم تو تالاره و بعدش میرن سرخاک.  مطمئنم که خیلی خیلی شلوغ میشه

بچم درست و حسابی شیر نمیخوره و میدونم اذیتم میکنه ، تایم خوابش هم برسه بدقلقی میکنه

تو فکرمه که بذارم پیش مامانم ولی نمیدونم چجوری همسرمو راضی کنم.

چون متوفا از اقوام بسیار نزدیک همسرم بوده و ممکنه به خاطر بهتر شدن روحیه ی همسر متوفا، شوهرم بگه که بچه رو ببریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه چه ربطی یه روحیه اونا داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مگه بچه سرگرمیه که برای بهتر شدن حال مردم عذابش بدی؟!! بعدم طرف صاحب عزاست فرصت بازی نداره و مانع کمک کردن خودتون هم میشه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بچه چه ربطی یه روحیه اونا داره

شاید مادرشوهری چیزیه که با دیدن بچه یکم روحیش بهتر میشه

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
شاید مادرشوهری چیزیه که با دیدن بچه یکم روحیش بهتر میشه

اخه اونا روحیشون خوب بشه ولی طفل معصوم اذیت بشه تو راه و خسته بشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوانواده ی عزادار خیلی خیلی بچمو دوست دارن

حالا هرجور فکر میکنی درسته ولی من موافق بچه بردن نیستم

تو شرایط مشابه، سرخاک نمی‌رم

بچه رو جاهای شلوغ نمی‌برم و می‌سپارم به کسی که مورد اعتماده 

بعد از مراسم با شوهر و بچه میرم خونه‌شون بهشون سر میزنم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
مگه بچه سرگرمیه که برای بهتر شدن حال مردم عذابش بدی؟!! بعدم طرف صاحب عزاست فرصت بازی نداره و مانع کم ...

چی بگم امیدوارم بتونم شوهرم رو راضی کنم

من هیچ جا بچمو نمیبرم، حتی عید هیچ جا نرفتیم یا من و شوهرم تنهایی رفتیم

ولی چندبار بهم گفته با پسرمون بریم خونه ی اونا...       ممکنه بگه از شب قبل بریم خونه ی اونا که تا حد ممکن سعی میکنم راضیش کنم