تو رو خدا از زندگیت لذت ببر هر کار دوست داری بکن الان بهترین دوران زندگیته 😔😔
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه تو ایران یکم شرایط تخمیه مخصوصا شهر های کوچیکتو موهاتو بندازی بیرون فک میکنن خرابی
یعنی چی تخمی؟ اگه ادم مقنعه داره یا شال یا روسری خب دیگه چرا موهاشو فر یا بندازه بیرون ! اینا مال جاییه که حجاب ندارن حالا ما هر چی بگیم میگن نه
اصلا مدرسه بهت گیر نمیدن ؟
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
اخه تو ایران یکم شرایط تخمیه مخصوصا شهر های کوچیکتو موهاتو بندازی بیرون فک میکنن خرابی
اصلا همچین حسی کسی به شما نداره، بحث اینکه توی مدرسه وجه ی زیبایی نداره که مثلا ارایش کنی یا موهات رو فر کنی.مرتب و تمیز باش و به خودت برس اما اینکه برای مدرسه بخوای موهات رو فر کنی اصلا جالب نیست و البته وقت زیادی ازت میگره هر صبح. میتونی فر دائم کنی..
بنظرم فعلا نکن چون شاید به مدیرمدرسه به مشکل بخوری اما خارج مدرسه اگه دلت میخواد عیب نداره
ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم
عزیزم من وفتی راجب چیزی صحبت میکنم نشون دهنده سطح دغدغم نیست ی گوشه از فکرمهتو با ی تایپک نمیتونی زن ...
نه اصلا منظورم این نبود ماهم سن شما بودیم این دغدغه هارو داشتیم و کلی مشکلات دیگه ولی هیچ وقت فکر نمیکردم همون مشکلات که حتی به خودکشی هم منو کشوندن کمترین مشکلاتم بود منظورم این بود قدر این روزهاتو بدون و هر کار وه میدونی درسته انجام بده نظر دیگران برات اهمیته نداشته باشه خصوصا کسایی مثل معلم و این چیزا گه چند سال دیگه هیچ جایی تو زندگیمون ندارن
وگرنه من خیلی سعی میکنم کسی رو قضاوت نکنم ببخشید اگه بد گفتم
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید