lotfi_nnaahhiidd مدیر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 عنوان خیلی زشته واقعا | مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 38 پست بچه ها از نظرتون خیلی زشته موهامو با بابلیس فر ریز بزنم برم مدرسه؟ اخه امروز خیلیی بد بهم نگاه میکردن 1404/01/25 | 13:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 خب شالم سرت کن دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7602 نه یه دختره توی کلاس ما بود همیشه موهاشو فر میکرد تمیز و مرتب خیلی شیکآخه کسی که اون موقع صبح اینجوری میومد واقعا آدم باکلاسی باید باشه و به خودش و بهداشتش اهمیت بدهالبته فر متوسط بود جلوی موهاش زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت
unique_یونیک عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 8752 اتفاقا معلم فیزیک مون بهم گفت خوشگل بودی خوشگل تر شدی ولی احساس میکنم بقیه معلما دید خوبی انگار نداش ... چرا فر خوشگل منم دوست دارم همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 خب شالم سرت کن خب منم منظورم زیر مقنعه است
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 نه یه دختره توی کلاس ما بود همیشه موهاشو فر میکرد تمیز و مرتب خیلی شیکآخه کسی که اون موقع صبح اینجو ... اخه تو ایران یکم شرایط تخمیه مخصوصا شهر های کوچیکتو موهاتو بندازی بیرون فک میکنن خرابی
rzalin82 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 85 چرا آخه🥲 یه لحظه تصور کردم نه خوب نمیشه دختر خوب ببین منو تو زمان مدرسه دوستم موهاش صاف یه وری میریخت همه مسخره اش میکردن دختر قشنگ خودت قشنگی نیاز به اینکارا نیست😁 😐
emellli عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7602 اخه تو ایران یکم شرایط تخمیه مخصوصا شهر های کوچیکتو موهاتو بندازی بیرون فک میکنن خرابی نمیدونم دیگه خودت شرایطت رو در نظر بگیرما هیچکدوم همچین فکری دربارش نمیکردیمقشنگ میشد واقعا و بچه ها همشون دوستش داشتن زندگی واقعا خیلی قشنگه❤خدایا شکرت
کاربری۴ عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 15388 چرا آخه🥲 خیلی هم قشنگ دخترای من هردوتا موهاشون فر انقدرم قشنگه با مقنعه
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 مدرسه جای درس خوندن این کارا رو بزارید برا بیرون بهتره قوانین رو رعایت کنید این کارا باعث جلب توجه م ... ببین من اصلاا اعتماد ب نفس ندارم ولی با موی فر واقعا حس بهتری دارم نسبت ب خودم
baaraanj0o0n عضویت: 1399/12/13 تعداد پست: 5996 فک میکنم چون مدرسه جای اینکارا نیست و ممکنه همه درگیر این بشن چجوری برن خوشگل تر باشن 😂 دیگه یادشون بره واسع چی میرن مدرسه همه جای دنیا پوشش آرایش مدرسه قوانین خاص خودشو داره “ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 یه لحظه تصور کردم نه خوب نمیشه دختر خوب ببین منو تو زمان مدرسه دوستم موهاش صاف یه وری میریخت همه مسخ ... ببین از نظر زیبایی و اینا خیلییی موی فر بهم میاد خیلیبحث اینه احساس میکنم کار زیبایی نیست تو محیط مدرسه
lotfi_nnaahhiidd مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 574 فک میکنم چون مدرسه جای اینکارا نیست و ممکنه همه درگیر این بشن چجوری برن خوشگل تر باشن 😂 دیگه یادشون ... ببین باور کن نصف معلما ما اصلا ب چش ابرو نگاه میکنن با یکی حال کنن نمره میدن
rzalin82 عضویت: 1403/03/21 تعداد پست: 85 ببین از نظر زیبایی و اینا خیلییی موی فر بهم میاد خیلیبحث اینه احساس میکنم کار زیبایی نیست تو محیط مد ... زیر مقنعه خوب نیس بنظرم باز قشنگتره 😐