2777
2789
عنوان

عفونت

90 بازدید | 13 پست

سلام خانوما من سه چهار روز پیش بخاطر ترشحات پنیری پیش پزشک رفتم ایشون گفتن عفونت قارچیه پناد کلوتریمازول و قرص فلوکونازول داداون موقع یکمی خیلی کم سوزش ادرار هم داشتم که فکر کردم از همین عفونته قارچیه حتما.اما الان سوزش ادرارم بدتر شده و تکرر ادرارم دارم با اینکه کم دستشویی دارم ولی احساس میکنم مثانم پره.به نظرتون قرص سیپروفلوکساسین بخورم؟اشکالی نداره چون عفونت قارچی دارم؟

سکوت بالاترین گریه ی یه دختره وقتی سکوت میکنه یعنی واقعا شکسته😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب منم اینها رو داد با مترونیندازول

شمارو معاینه کرد؟اخه منو معاینه نکرد فقط از روی علائمم گف.خوب شدین با اینا؟

قرص و اینا رو نمی‌دونم ولی من یکبار عفونت قارچی گرفتم جوری که هر چند ساعت یکبار یه نوار بهداشتی از عفونت پر میشد 

توی موقعیتی هم بودم که دکتر هم نمی‌تونستم برم 

تنها چیزی که درمانم کرد این بود 

که بعد از هربار دستشویی رفتن یا حمام کردن اول خودمو با دستمال خشک میکردم بعد با باد گرم سشوار 3،4 دقیقه می‌گرفتم 

در عرض دوسه روز خوب خوب خوب شدم و خداروشکر دیگه نگرفتم 

اگر امتحان کردی و خوب شدی برام دعا کن 

قرص و اینا رو نمی‌دونم ولی من یکبار عفونت قارچی گرفتم جوری که هر چند ساعت یکبار یه نوار بهداشتی از ع ...

باشه عزیزم ممنونم از وقتی که گذاشتی

من جوری سوزش داشتم که حتی اگر دستمم به بدنم میخورد انگار زغال مینداختن به جونم بس سوزش داشتم تنها چی ...

میدونی عزیزم من دستمال نخی دارم خودمو خشک میکنم دامنم پامه لباس زیرم نمیپوشم اصلا رطوبتی نمیشه اما از حمام که میام با سشوار خشک میکنم

من شنبه رفتم بله معاینه شدم گفت دهانه رحم التهاب داره

الان دکتر واسه سوزش ادرارم دارو نداده به نظر شما خودم سیپروفلوکساسین بخورم؟ ببخشید توروخدا انقدر سوال میکنم🙈

میدونی عزیزم من دستمال نخی دارم خودمو خشک میکنم دامنم پامه لباس زیرم نمیپوشم اصلا رطوبتی نمیشه اما ا ...

دستمال نخی باید بعد از هربار استفاده با صابون بدون عطر یا آب گرم شسته بشه و زیر نور خورشید یا با گرمای اتو خشک بشه در غیر این صورت آلوده هست 

من جوری سوزش داشتم که حتی اگر دستمم به بدنم میخورد انگار زغال مینداختن به جونم بس سوزش داشتم تنها چی ...

نمدونم چرا الان بیشتر احساس میکنم مشکل از مجرای ادرارمه شاید پماده واژنو تا حدودی برطرف کرده اما کلا احساس میکنم همش دستشویی دارم و مجرای ادرارم میسوزه به نظرت این از همون قارچه یا عفونت ادراره

دستمال نخی باید بعد از هربار استفاده با صابون بدون عطر یا آب گرم شسته بشه و زیر نور خورشید یا با گرم ...

اره دقیقا همین کارو میکنم تمیز با صابون لباس میشورم و زیر افتاب پهن میکنم اصلا دستمال کاغدی رو قبول ندارم حس میکنم الودس