2777
2789

بچه ها کنکور تیر ۴۰۲ رو زدم که خیلی سخت بود

زیست ۶۰

فیزیک ۵۰

شیمی ۳۰

ریاضی۳۰

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

ممکنه تا تیر میانگینم بره رو ۶۰ درصد

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیست و فیزیک و ریاضی رو خیلی خوب زدی 👏👏از کی شروع کردی به خوندن عزیزم ؟

۳ یا چهار ماهه

به نظرت تا تیر میرم رو ۶۰ یا ۷۰

زیست و فیزیک و ریاضی رو خیلی خوب زدی 👏👏از کی شروع کردی به خوندن عزیزم ؟

البته عمومی نخوندم اصلا

۳ یا چهار ماههبه نظرت تا تیر میرم رو ۶۰ یا ۷۰

ماشاالله سه چهار ماهه خیلی خوب پیش رفتی 

ببین خوندن عمومی ها رو هم از الان شروع کن حتما که ضرر می‌کنی اگه شروع نکنی که خیلی راحت تره از دروس کنکور  اگه تراز نهاییت هم بالا ببری صد در صد رشته های خوب میاری 

آره به میانگین ۵۰ ۶۰ می‌رسی عزیزم انشالله 

پایه ات متوسط بود یا ضعیف وقتی شروع کردی ؟ 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

ماشاالله سه چهار ماهه خیلی خوب پیش رفتی ببین خوندن عمومی ها رو هم از الان شروع کن حتما که ضرر می‌کنی ...

من متوسط بودم در حد ۲۵ درصد اکثر درسا رو بلد بودم حالا این ضعیفه یا متوسط‌نمیدونم

ولی صفر صفرم نبودم

عمومی هارم در حد نهایی یه چیزایی بلدم 

اختصاصی ها رو که خوندم.بقیه رو هم بعد کنکور اردیبهشت شروع میکنم

نمیدونم شیمی رو چیکار کنم

من متوسط بودم در حد ۲۵ درصد اکثر درسا رو بلد بودم حالا این ضعیفه یا متوسط‌نمیدونمولی صفر صفرم نبودمع ...

شیمی رو هم آزمون های جمع بندی رو بزن جاهایی که بلد نبودی و اشتباه زدی بعد تحلیل برو بیشتر کار کن تست بزن 

ببین نهایی ها امسال سخت تره بنظرم چون تاثیر اش بیشتره بیشتر تایم بزار روش 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

شیمی رو هم آزمون های جمع بندی رو بزن جاهایی که بلد نبودی و اشتباه زدی بعد تحلیل برو بیشتر کار کن تست ...

باشه

خیلی ممنونم از وقت و راهنماییت

تیر خوب تراز نداد همینو اردیبهشت میزدی قبول بدی با معدل بالا

این مال ۴۰۲ عه 

اصلا خوبه

می‌دونم امسال ک هنوز کنکور ندادین مال پارساله ک پارسال اردیبهشت بهتر تراز میداد تراز ۸۲۰۰ ۳۰۰ داد ف ...

چی میگی خانم

پارسال ۴۰۳ بود

من کنکور ۴۰۲ رو میگم