2777
2789

به نظرتون آزمایشگاه ها همشون قابل اعتماد هستند ؟ 

دو تا جواب مختلف برای یک آزمایش 

یکی آزمایشگاه بیمارستان بود یکی هم متفرقه 

یه بار دیگه بده 

منم اینطوری شدم یه بار

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدومشون به نظرت معتبره ؟ ازمایشگاه بیمارستان ؟برای شما آزمایشگاه هاتون در چه سطحی بودند ؟

آزمایشگاه های  تخصصی بودن دوتاش یکیش پسرم و قشنگ کشته بود یعنی امیدی نبود یکیش سالم بود مشکلی نبود 

دوباره گرفتیم سالم بود ازمایشاش 

دوتاشونم ازمایشگاه ژنتیک معروف بودن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اره کلا منفی نشون داده یکی و دیگری عدد داده

چه عددی داده 

من پرولاکتین یک جای دولتی دادم عدد نرمال نشون داد.رفتم جای دیگه خیلی بالاتر از حد نرمال بود که دومی درست بود 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔

ببین یکیش آزمایشگاه بیمارستان بود یکیش متفرقه حالا نمیدونم کدوم معتبرتر حساب میاد

آزایشگاه تخصصی برو

من آزمایش پسرم قبل عید واسه کلیه بردم بیمارستان

بعد اعتماد نکردم بعد عید بردم یه آزمایشگاه معتبر

جفتشون تقریبا تو یه رنج بود

حالا شما اگه می بینی زیاد تفاوت داره یه آزمایشگاه خوب با دستگاه های مجهز ببر

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
آزایشگاه تخصصی برومن آزمایش پسرم قبل عید واسه کلیه بردم بیمارستانبعد اعتماد نکردم بعد عید بردم یه آز ...

به نظرت آزمایشگاه بیمارستان معتبر تر هست یا آزمایشگاه بیرون ؟

به نظرت آزمایشگاه بیمارستان معتبر تر هست یا آزمایشگاه بیرون ؟

منم به نتایج آزمایشگاه بیمارستان اعتماد نکردم دادم بهترین آزمایشگاه شهرمون تقریباً نتايج تو یه رنج بودن

حالا واسه شما حساسه یه آزمایشگاه دیگه هم آزمایش بدید

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
ببین یکیش آزمایشگاه بیمارستان بود یکیش متفرقه حالا نمیدونم کدوم معتبرتر حساب میاد

یه جا دیگه که مثلا میگن معتبره برو 

مامان من چند ساله یک ازمایشگاه ازمایش میده گلبول سفیدش بالاس میگم مادر من یه جا دیگم برو 

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔