یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم کد ملی تو بفرست تا شماره ای ک برات پیامک میاد روبگم اگه دوس داشتی من کارمند دادگاهم و الان پشت سیستم
خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
یعنی توی قوه قضاییه هر شماره ای ک داده باشم برام پیامکش میاد ؟!
اگرتودفترثناتیتنام کرده باشین باشیم کارتی که به نامتونه پیامک میادیعنی اونجاسماره ای که ثبت شده براش پیامک ارسال میشه....میتونی به سمانه عدل ایران داخل گوگل سرچ کنی وباواردکردن گزینه ابلاغیه هاوبعدیه صفحه باز میشه کدملی ورمزشخصی روواردمیکنی یه کدچن رقمی به گوشیت ارسال میشه واون کدوواردکن وداخل سامانه بروبزن ابلاغیه الکترونیکی دومین گزینه بعدمینویسه ابلاغیه های جدیدباکلیک روش میادبالا به سمت راست بکش وگزینه مشاهده روکلیک کن ومیتونی حتی پیوست خانم بازکنی وبارگیری کنی مدارکی که درشکایتت ثبت شده باشه اگرلزوم به درجه درج میشه وتوبارگیری میتونی کنی