2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چقدر خرج موادت بشه حساب کن ببین خرج موادت چقدر شده ضرب در ۲ کن تقسیم بر تعداد کاپ کیک کن ...

از کجا بفهمم چقدر مواد میبره؟من همیشه برای خودمون میپزم ولی تا حالا وزن نکردم قیمت کاپ کیک بیرون چقدره؟

این نیز بگذرد
دونه ای ۵۰بگم خوبه یا زیاده؟

بزار حساب کنم الان بهت میگم 

ببین ۶ تا تخم مرغدمیخوای حداقل 

۳ تا پیمانه آرد ،حالا دوست داشتی شکلاتی بشه بهش ۶ تا قاشق غذاخوری سرخالی پودر کاکائو بزن 

۲ پیمانه شکر

ا  پیمانه روغن  دوباره ۱و ۱سوم آب ولرم 

یک قاشق چایخوری وانیل 

۳ تا قاشق غذاخوری هم بکینگ پودر

آب و روغن هردو ولرم باشه

بزار حساب کنم الان بهت میگم ببین ۶ تا تخم مرغدمیخوای حداقل ۳ تا پیمانه آرد ،حالا دوست داشتی شکلاتی ب ...

چاپ اون چیزیم که میخوای بزنی رو کاپ کیکا باید حساب کنی 

وانیل تخم مرع شکر دانه ریز همبزن باهم با دورتند بعدش بهش روغن بزن درحد چندثانیه بزن با دور کند پفش نخوابه بعد آب بعد دوباره اونم مثل روغن همبزن بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر و کاکائو بعدم باید فرازقبل گرم شده باش بعد بیای رو دمای ۱۷۰ بعدم میزاری وتخل فر فقط دیگ زمان پختش کم کن بزار ۳۰ دقیقه 

اون ظرف کاپ کیکتم هست البته اونا من نمیدونم پول چاپ اونی که رو کیکت و اونی ظرفش چقدر بشه 

اگر پودر کاکائوهم بزنی نهایت بیفته ۲۵۰ تومن 

دیگ پول اون چاپ ها و ظرف نمیدونم اونام اضافه کن ببین چقدر میشه 

من ۳تاتخم مرغ یک پیمانه شکروشیر ۲لیوان آردو یک دوم پیمانه روغن یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر میزنم و کمی وانیل 

بااین مواد کاپ کیک ده تادونه میده بهم خواستی عکسشو میفرستم ببین میتونی کپسول هارو کوچیک تر انتخاب کنی ک بیشتر بشه 

قیمت هرکپسول الان ساده ترینش ۳تومنه دیگ خامه هم میخوای بزنی ۲۵بگو 

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.