2777
2789
عنوان

چرا مايع شيريني پنجره ايم ب قالب نميچسبه😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 61767 بازدید | 54 پست

نگا اينجوري جاي قالب ميمونه اما نميچسبه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
 شیرینی خوبی انتخاب نکردی خیلی دردسر داره

نميدونستم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://mamisite.com/forum/t899-8.html

چ تاپيك خوبي مشكلشون مثل منه

نگا اينجوري جاي قالب ميمونه اما نميچسبه

خوب وقتی قالب بیش از حد داغ باشه مواد فورا میبنده و میریزه ولی میگی قالب رو سرد تر هم برداشتی باز بد شده..به نظر موادت هم شل نیست😕

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
خوب وقتی قالب بیش از حد داغ باشه مواد فورا میبنده و میریزه ولی میگی قالب رو سرد تر هم برداشتی باز بد ...

بنظرم عسل خوردم ك ب سرم زد از اين درست كنم😂😂نظر ديگه اي ندارم

😂😂😂😂

والا فكر نميكردم انقد مشكل باشه

والا فكر نميكردم انقد مشكل باشه

اره خیلی شیرینی سختیه ولی من عاشقشم و برای همین سختیش رو بجون میخرم😆

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
اره خیلی شیرینی سختیه ولی من عاشقشم و برای همین سختیش رو بجون میخرم😆

منم تا بيست دقيقه پيش عاشقش بودم

سلام عزیزانم. یه پیشنهاد داشتم برای شب عیدتون. برای خرید آجیل عیدتون میتونید از سایت گل جیل سفارش بدید. حتی میتونید سفارش تلفنی هم بدید. تنها کافیه با تلفن 44073545-021 تماس بگیرید تا به طور رایگان براتون ارسال بشه

http://goljil.com/