2777
2789
عنوان

چرا مايع شيريني پنجره ايم ب قالب نميچسبه😩😩😩

| مشاهده متن کامل بحث + 61755 بازدید | 54 پست
عه  خب ارد حالا ك ريختم بايد برنج ميريختم يا گندم؟؟ دوستم گفت گندم منم همينو ريختم

حالا یه قاشق ارد دیگه بریز ببین بهتر نمیشه

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
اشکال نداره عزیزم چندبار درست کنی دستت میاد

😐فكر نكنم ديگه امتحانش كنم 

از استخر اومدم گفتم ي شيريني خونگي بخورم خير سرم با چايي😂😂😂😂

تمام روياهام برباد رفت

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس هم ارد ميريزم توش 

هم داااااغ دااااغ ميكنم😂😂😂اخرش اينه خراب بشه ديگه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
 قبلش که قالبا رو نشستی؟؟؟؟؟

خشك كردم 

مگه ميشد نشورم😂تازه خريدمشون

عزیزم من شنیدم مواد شیرینی پنجره ای رو هم بریزی تو ساندویچ ساز ..خیلی خوب میشه و خوشمزه...البته شنیدم نمیدونم راسته یا نه

خدایامن در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی نداری .من چون تویی دارم ولی تو چون خودی را نداری
عه  خب ارد حالا ك ريختم بايد برنج ميريختم يا گندم؟؟ دوستم گفت گندم منم همينو ريختم

ارد فرقی نداره هیچ فرقیا من کیکم هم با ارد گندم میپزم حتی کیک یخچالیم هم با گندم.....ببین مواد باید شل باشه نه سفت مثل یه ماهی تابه ای بردار ک مثل کاسه گود باش روغن ک داغ شد یه ده ثانسه قالب خشک رو بذار توش بعدش سریع بزن توی مواد وسریع بذار توی روغن که زیرگازش متوسطه بعداز ۱۰الی۱۵ثانیه حله

⚘پسرداییم⚘دنیامه‌ کسی‌ طرفش‌ بیاد اول‌ هشداره‌ بعدش‌ کشتاره...😊
😐فكر نكنم ديگه امتحانش كنم  از استخر اومدم گفتم ي شيريني خونگي بخورم خير سرم با چايي😂😂😂😂 ...

😁😁