ی دفتر فروش قطعات الکترونیکی نزدیک خونمون بود رفتم ۳روز برای کار خوبم همه چیو یادگرفتم.روز اول خیلی سختم بود و به کارفرمام گفتم نمیام و گفت مشکل چیه و گفتم علاقه ندارم و در محل کارم میبندید معذب میشم و....گفت برا روز اول خیلی خوب بودی بنظرم زود تصمیم نگیرو وایسا درم بازم میذاریم.خلاصه باز موندم تا روز سوم چون خیلی بهم کارای تکراری پشت سیستم میداد خسته شدم و تموم دستامم درد گرفته بود باز بهونه اوردم و نرفتم.جواب پیامم نداد.خیلی پشیمونم.فکر میکردم کار خوب زیاده نیس .الان باز بگم برگردم خیلی زشته؟
نه اصلا برای هر چیزی تو این دنیا که به آرامشت کمک میکنه مثل کار و شغل داشتن پر رو باش البته اگه این دفعه تصمیمت جدیه . زنگ بزن بگو میخوام یک ماه بیام ببینم اون توانایی که مد نظرتون هست رو دارم یا نه . اگه پرسید چرا نیومدی بگو یک جلا دیگه رفتم کار آموزی اما کار شما برام احساس کردم مناسب تر بود اگه البته پرسید اگه نپرسید که به رو خودتم نیار
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.