2777
2789
عنوان

پروسه ی مزخرف از پوشک گرفتن بچه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 64 پست
با پوشک چجوریه ،یعنی چی ؟

باید فکر کنی پوشک همون شلواره. بهتره با پوشک شرتی شروع کنی. پروسه دسشویی رفتن یادش بدی با کتاب و قصه. حتی دیدن هم جنس خودش موقع دسشویی. گاعی با همون پوشک ببریش جیش کنه باز پوشک بپوشی بعدا پوشک ازش بگیری

همتا اسم خـودمه♥
عاره دختر منم همینجور بود اینم از قیافش میفهمم سریع میبرمش ولی خب همش که جلو رو‌م نیس ممکنه بره ...

شماره ۲ رو میگه یانه

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید فکر کنی پوشک همون شلواره. بهتره با پوشک شرتی شروع کنی. پروسه دسشویی رفتن یادش بدی با کتاب و قصه ...

پسر من پوشک شورای داره ولی خیلی زخیم وگرمه...از پوشک بدتره بعد پسر من خودش میکشه هم شلوار و هم پوشک رو درمیاره میدوه دستشویی خوبه ولی گاهی درمیره شیطونه دوست داره شیلنگ دستشویی رو برداره آب بازی کنه که زود برقو خاموش میکنم

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
طول میکشه باید از دو سالگی شروع میکردی با کتاب و قصه یادش میدادی خودش این پروسه ببینه گاهی با پوشک م ...

اوووو  خیلی طول میکشه اینجوری

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
پسر من پوشک شورای داره ولی خیلی زخیم وگرمه...از پوشک بدتره بعد پسر من خودش میکشه هم شلوار و هم پوشک ...

اینی من میگم برای الان که دارین از پوشک میگیرین نیست دیگه برای هجده ماه به بعده که اشنا بشن و پوشک شرتی هم یاد میگیرن خودشون شلوارشون بکشن بالا وپایین. که خب کوچولوی شما بلده

همتا اسم خـودمه♥
ببین دختر من خیلی شبها جیش می‌کرد اصلا شبها نمیتونست جلو خودشو بگیره تا مدتها فقط شب پوشک داشت روز م ...

منم همش درگیرم دخترت تا چند سالگی شب پوشک داشت؟

میشه راهنمایی کنی منم

منم همش درگیرم دخترت تا چند سالگی شب پوشک داشت؟میشه راهنمایی کنی منم

دقیق یادم نیست ولی حدود سه سالگی به بعد یاد گرفت

بعضی بچه ها خیلی سخت یاد میگیرن یکیش دختر من بود سر شماره ۲ منو کشت تا بره تو دستشویی کارشو کنه

اما الان پسرم اصلا کاری به من نداره خودش شروع کرد به کندن پوشک و دستشویی رفتن بهم میگن داری از پوشک میگیریش میگم نه خودش داره خودشو میگیره من هیچکاره ام 🤣🤣

دروغ میگه شوتی نیستتتتاپیک تاریخ پونزدهمش رو ببین 😉😉

وای مرسی خوشکلم  خیلی مخم درگیرش بود  آخه خودم خیلی بیعرضم  افسردگی گرفتم 😂😂😂😂

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
وای مرسی خوشکلم خیلی مخم درگیرش بود آخه خودم خیلی بیعرضم افسردگی گرفتم 😂😂😂😂

خدا نکنه بی عرضه باشی 

شما هرکاری بخوای میتوتی انجام بدی☺ولی کارِ درست

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره