آnآ مدیر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1969 عنوان رویای ازدواج بایک مردهندی | مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 80 پست بایه مردهندی پولدارخفن(به شرطی که پوستش سفیدباشه😂) ازدواج کنم برم هندوآداب ورسومشون رویادبگیرم (شبیه رویای ی دختر14/15سالس ولی سنم بیشتره بخدا) 🥲 من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥ 1404/01/25 | 09:12 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_17sara_jooon عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 2829 تیندر رو میگی؟ تیندر میزی هندیا خودشون حمله میکنن سمتت🤣 نه نه اپ دوستیابی نیست من با دوستام اونجا گروه زبان تشکیل داده بودیم اسمش ،اسپیکه
تودل عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 9367 نه بلدنیستم، بنظرم امکانش صفردرصده که اینطوری بشه ازدواج کرد😂😂 اگ هندی بلد بودیبه خدا میشدبراش وویس و اینا میزاشتی که من تو ایرانم عاشقت شدم و اینااحتمال داشت اونم جذبت شه امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
آnآ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1969 آه میخوای بری با اون بو گندوها و کثیفا که چی بشه؟ باید بدتر از ایران کار مادرشو انجام بدی صبح به صبح ... 🥲علاقست دیگه واقعا همشون اونطوری نیستن به مابدگفته شده اگه دقت کنی گفتم پولدار که نیازی به انجام این کارانباشه🥲🥲😂😂 من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4627 نه نه اپ دوستیابی نیست من با دوستام اونجا گروه زبان تشکیل داده بودیم اسمش ،اسپیکه تیندر هم اپ زبانه دیگه من بودم. تا میری تو 100 تا هندی میاد. مال چندسال قبل بود الان نمیدونم هست یانه انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
goooooooooaaadmy عضویت: 1397/09/15 تعداد پست: 5327 پسرعمه دوستم اونجا درس میخوند میگفت یه گروهی بودن که آلت پرست بودن😅🤣 به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس
آnآ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1969 انگلیسی بلدن همشون اکثرن چه خوب من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
قدمهای_پاییز عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 7137 اون واسه قدیم بودنه الان عزیزم همونطور ک ما هنوز در یه سری جاها رسممامون پا برجاست اونا هم همینن بنظرم اصلا کسایی ک همچین رسمی داشتن صد سالم بگذره احمقن در تاپیک های پزشکی سوالات مشاورهای میتونید منو تگ کنید 📌 موفق باشید 💚
آnآ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1969 بلاگر رومیشناسی صنم ؟با یه هندی ازدواج کرده برو پیجش و ببین نه میشه بدی پیجش رو، شوهرش پولداره؟ اگه پولدارباشن خدمتکارواینادارن درسته؟ چون خیلی ازهندی هابَرده ان با اینکه ممنوعه من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
چیپسخور عضویت: 1403/11/20 تعداد پست: 2680 زیاد فیلم هندی دیدی فکر میکنی به همون زیبایی هستناما اشکال نداره شوهر کن تا هندی ها سریال مسافری از ایران رو بسازن🤣
_17sara_jooon عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 2829 تیندر هم اپ زبانه دیگه من بودم. تا میری تو 100 تا هندی میاد. مال چندسال قبل بود الان نمیدونم هست یان ... تیندر اپ تمرین زبان نیست آخه سرچ کنید میاره اپ دوستیابی و ...
لکلک عضویت: 1397/05/22 تعداد پست: 1759 نه میشه بدی پیجش رو، شوهرش پولداره؟ اگه پولدارباشن خدمتکارواینادارن درسته؟ چون خیلی ازهندی هابَرده ا ... آره خدمتکار داره
sheri66 عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 4627 تیندر اپ تمرین زبان نیست آخه سرچ کنید میاره اپ دوستیابی و ... فکر کنم اسمشو دارم اشتباه میگم 😶 آپ زبان بود اونم شاید اسم شبیهه اشتباه میگم انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
آnآ مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 1969 من هر چی فیلم مستند در مورد زندگیشون دیدم همه چندشششش. از اون بدتر پاکستانی ها 🤢🤢🤢🤢🤢 همین دیگه ما اطلاعات کامل نداریم جاهای خفنش واقعا اونجوری نیستن مناطق بالاشهروپولدار من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥
زن00ممد عضویت: 1404/01/01 تعداد پست: 855 نه اتفاقابرعکس من اصلا ازدواجی نیستم اینم که دیدی فقط به شرطی که هندی باشه چون واقعا عاشق آداب رسومش ... قشنگه هدف جدید و هیجان انگیزتو عروسیت دعوتم کن 😁 اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونمبخورید🫡😶🌫️ #مبارزهباچایشیرینهاینینیسایت
مرواریداقیانوسهند عضویت: 1404/01/20 تعداد پست: 175 آره خیلی خیلی کم پیش میادکه سفیدباشن یکمی وقتی هم میره هند میاد میگه عروس باید حتما نون درست کنه مادرشوهر و پدرشوهر رو صبحانه بده با اینکه اکثر اکثر خانمهاشون شاغلنولی خب مردهاشون احساساتی هستند دیگه باب دل دخترهای جووون😅 کاربر mhnmr هستم