2777
2789
عنوان

رویای ازدواج بایک مردهندی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 80 پست
نه بلدنیستم، بنظرم امکانش صفردرصده که اینطوری بشه ازدواج کرد😂😂

اگ هندی بلد بودی

به خدا میشد

براش وویس و اینا میزاشتی که من تو ایرانم عاشقت شدم و اینا

احتمال داشت اونم جذبت شه

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آه میخوای بری با اون بو گندوها و کثیفا که چی بشه؟ باید بدتر از ایران کار مادرشو انجام بدی صبح به صبح ...

🥲علاقست دیگه واقعا همشون اونطوری نیستن به مابدگفته شده اگه دقت کنی گفتم پولدار که نیازی به انجام این کارانباشه🥲🥲😂😂

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نه نه اپ دوستیابی نیست من با دوستام اونجا گروه زبان تشکیل داده بودیم اسمش ،اسپیکه

تیندر هم اپ زبانه دیگه من بودم. تا میری تو 100 تا هندی میاد. مال چندسال قبل بود الان نمیدونم هست یانه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
انگلیسی بلدن همشون اکثرن

چه خوب

من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اون واسه قدیم بودنه الان

عزیزم همون‌طور ک ما هنوز در یه سری جاها رسممامون پا برجاست اونا هم همینن 

بنظرم اصلا کسایی ک همچین رسمی داشتن صد سالم بگذره احمقن 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
بلاگر رو‌میشناسی صنم ؟با یه هندی ازدواج کرده برو پیجش و ببین

نه میشه بدی پیجش رو، شوهرش پولداره؟ اگه پولدارباشن خدمتکارواینادارن درسته؟ چون خیلی ازهندی هابَرده ان با اینکه ممنوعه

تیندر اپ تمرین زبان نیست آخه سرچ کنید میاره اپ دوستیابی و ...

فکر کنم اسمشو دارم اشتباه میگم 😶 آپ زبان بود اونم شاید اسم‌ شبیهه اشتباه میگم

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
من هر چی فیلم مستند در مورد زندگیشون دیدم همه چندشششش. از اون بدتر پاکستانی ها 🤢🤢🤢🤢🤢

همین دیگه ما اطلاعات کامل نداریم جاهای خفنش واقعا اونجوری نیستن مناطق بالاشهروپولدار

نه اتفاقابرعکس من اصلا ازدواجی نیستم اینم که دیدی فقط به شرطی که هندی باشه چون واقعا عاشق آداب رسومش ...

قشنگه هدف جدید و هیجان انگیز

تو عروسیت دعوتم کن 😁

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

آره خیلی خیلی کم پیش میادکه سفیدباشن یکمی

وقتی هم میره هند میاد میگه عروس باید حتما نون درست کنه مادرشوهر و پدرشوهر رو صبحانه بده 

با اینکه اکثر اکثر خانمهاشون شاغلن

ولی خب مردهاشون احساساتی هستند دیگه باب دل دخترهای جووون😅

کاربر mhnmr هستم