2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

131 بازدید | 5 پست

دیروز رفته بودم دکتر چشم پزشک 

۵۰سال و راحت داشت

توی سایت امتیازش خیلی بالا بود

مطبش شلوغ 

اومدم خونه دیدم پیام داده از تلگرام شروع کرد اول راجع به کارم حرف زدن منم تک کلمه ای جواب میدادم

رسما داشت ببخشید لاس میزد

من بلاک کردم چتم ۲طرفه پاک کردم

واقعا دختر بودن چقدر سخته حالم از خودم بهم میخوره ‌که حتی ماها یکجا نمیتونیم بریم که بهمون بد نگاه نشه!

لعنت به مردا

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

چجور شمارت داشت؟!!!

وقتی میخوای نوبت بگیری از آدم شماره میگیرن

آرزو میکنم اگه توی رابطه‌ای رفتید، بی ارزش نشید، سبک شمرده نشید، تحقیر نشید، گزینه چندم نشید، اون آدم عاشق تره و ضعیف تره نشید، امیدوارم حیف نشید‌.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اون مطب شولوغ چه بیکار بوده رفته چک کرده

از همین تعجب کردم

واقعا هرثانیه دارم فحشش میدم خودمو فحش میدم

کاش میرفتم دکتر زن

تو مطب هی بهم میگفت باباجان باباجان🫤