2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من رفتم تتوی بدن زنیکه از خدا بی خبر سوزن استفاده شده زد برام اعتراض کردم شروع کرد داد وبیداد و ادای روانیا رو درآورد یه چشمشو بست مثلا حالت عصبی بهش دست داده 

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

من رفتم تتوی بدن زنیکه از خدا بی خبر سوزن استفاده شده زد برام اعتراض کردم شروع کرد داد وبیداد و ادای ...

یا ابلفضل آقا مراقب باشید من خودم تتو آرتیستم سوزن که هیچی حتی روکش یکبار مصرف رو تخت و پلاستیک یکبار مصرف رو کل وسایلم میکشم 

یا ابلفضل آقا مراقب باشید من خودم تتو آرتیستم سوزن که هیچی حتی روکش یکبار مصرف رو تخت و پلاستیک یکبا ...

بخدا اونقدر گریه کردم تو راه خونه مامانم مسیر رو گم کرده بودم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اسی دیگه استرس نکش انشالله برای دفعه های بعدی تک به تکو چک کن مثلا تمیز کردن وسال برقی روکش روی صندلی و تشتک رنگ و اینکه رنگ از قوطی برات بریزا داخلش نه از قبل اون تو باشه سوزن که جلوت باز کنه ،پماد حین کار استفاده کنه نه وازلین و.....

گزارششو میدادی به اتحادیه، مگه الکیه با جون مردم بازی کردن

دیگه گذشت خیلی سال پیش بود نزدیک ۶_۷سال میشه

حالا می میرن تازه استفاده کنن

آره بخدا اونهمه هم پول میگیرن ولی ذاتشون خرابه بخاطر اون

(دور از جون عزیزان با وجدان)