2777
2789
عنوان

هشت تا جاری خوبه به نظرتون

142 بازدید | 15 پست

یه خواستگار اومده ۸ تا پسرن مادرشوهر فوت کرده به نظرتون مشکلی پیش میاد ؟

راستی یه چی بگم طرف ۳۵ سالشه لیسانس داره شغلشم ، مغازه فک کنم لوازم برق خودرو داره یادم نیست اما کلا به ماشین و قطعاتش ربط داره من خیلی از این سردرنمیارمم 

خواهرش و زنداداش اومدن واقعیتش من اصلا هیچی نپرسیدم چی داره یا نداره ، ولی زنداداشه که دخترعموی پسره هم بود رفتنی برگشت گفت باشه پس من برم حالاشرایطتو بگم بهت زنگ میزنیم !!!! خیلی برخورد این حرفش و اون لحظه لال شدم ، به نظرتون همچین چیزی باز پیش بیاد چی جواب طرفو بدم ؟ 

خب اومدن گفتن باهاتون تماس میگیریم 

مشکلش چی بود؟

ما هم هشت تا جاری هستیم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته من سوالی که اول پرسیدم جهت اروم کردن خودمه والا اونا که تشریفشونو بردن و خبری نشد ازشون

کی رفتن

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

خب اومدن گفتن باهاتون تماس میگیریم مشکلش چی بود؟ما هم هشت تا جاری هستیم

رفتنی گفت پس ما بریم حالا شرایطتو به پسر بگیم بعد تماس بگریم درحالی که یه اطلاعات کمی از شرایط من داشت و اصلا اجازه ندادن منو پسر همو ببینیم شاید خودمون پسند میکردیم 

به روحیه خودت توجه کن، من خانواده پرجمعیت هیچ وقت دوست نداشتم، همیشه دوست داشتم با تک پسر ازدواج کنم و کردم، دختر عمو هم منظور خاصی نداشته

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
رفتنی گفت پس ما بریم حالا شرایطتو به پسر بگیم بعد تماس بگریم درحالی که یه اطلاعات کمی از شرایط من دا ...

خب پسری که اینجوری دنبال همسر میگرده و بقیرو واسطه کنه مشخصه چجور شخصیتی داره

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
چند تا خواهر داشت پسره؟

یه دونه خودشم چهرش تو عکس بد نبود اما انچنانی هم نبود کلا شرایطش معمولی نفهمیدم چرا انقدر کلاس گذاشت خواهرش که انگار به زور اومده بود زیاد حرف نزد منم چهرم بد نیست یعنی طوری نیست که ببین و فرار کنن 

خیلی بدم اومد که نزاشتن منو پسر همو بپسندیم 

به روحیه خودت توجه کن، من خانواده پرجمعیت هیچ وقت دوست نداشتم، همیشه دوست داشتم با تک پسر ازدواج کنم ...

اگه منظوری نداشت چرا تماس نگرفتن دیگه ؟ 

چه خوب که  به خواسته ت رسیدی 

خب پسری که اینجوری دنبال همسر میگرده و بقیرو واسطه کنه مشخصه چجور شخصیتی داره

حقیقتا منم خواستگاری سنتی رو میپسندم احساس امنیت بیشتری دارم خودم یه عنو پیدا کردم ببخشید رید روم برا همین مینرسم خودم اشنا شم 

یه دونه خودشم چهرش تو عکس بد نبود اما انچنانی هم نبود کلا شرایطش معمولی نفهمیدم چرا انقدر کلاس گذاشت ...

موقع ما اول خانوادش میومدن اگر میپسندیدن بعد داماد و میاوردن الان و نمیدونم. شما هم زیاد بعهش فکر نکن. انشاءالله بهتر از اونها نصیبت کیه

اگه منظوری نداشت چرا تماس نگرفتن دیگه ؟ چه خوب که به خواسته ت رسیدی

شاید مثلا خواهره نظر مثبت نداشته و کلی دلیل دیگه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
موقع ما اول خانوادش میومدن اگر میپسندیدن بعد داماد و میاوردن الان و نمیدونم. شما هم زیاد بعهش فکر نک ...

مغازش نزدیک خونه ماست قبلا دقت نمیکردم امروز خواستم دقت کنم رد شدنی گفتم به خودم اومدم گفتم اصلا اصلا دیگه به کسایی که نخواشتنت وقت نزار حتی یه لحظه تو فکرت برام مهم نیستن اونا

بیشتر از این ناراحتم که چرا مودبانه جواب ندادم چرا خانوده پسر انقدر طاقچه بالا میزارن چرا قک میکنن دارن لطف میکنن میرن خواستگاری دختر چرا فکر میکنن که فقط خودشون باید انتخاب کنن ما مهم نیستیم و هرکی بیاد با کله میریم ؟