2777
2789
عنوان

زیبایی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 143 پست
سواستفاده برای زیر ۲۰ سال میتونه خیلی مطرح باشه.نه یک خانمی که بچه هم داره

عزیزم والا اختلاف منو پدرم ۲۰ ساله، یعنی پدرم اگه مثل این اقا ۳۹ سالش باشه من حدود بیستم، این خانوم هم اختلافش با اون اقا همینقدره به اندازه پدرو دختره😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم والا اختلاف منو پدرم ۲۰ ساله، یعنی پدرم اگه مثل این اقا ۳۹ سالش باشه من حدود بیستم، این خانوم ...

پدر شما خیلی زود ازدواج کردن و با سن ازدواج این سالهای اخیر قابل قیاس نیست.پس طبیعیه در سالهای اتی فاصله والدین و فرزند بیشتر باشه

دوما اختلاف سنی استارتر و پارتنرشون ۱۲ ساله و این برای یه خانم ۲۷ سال زیاد نیست مخصوصا ایشون تجربه ی زندگی مشترک رو داشتن.

چیزی که تو رو نمی‌کُشه باعث میشه تراپیستت پولدار بشه💋

پدر شما خیلی زود ازدواج کردن و با سن ازدواج این سالهای اخیر قابل قیاس نیست.پس طبیعیه در سالهای اتی ف ...

نه اختلاف خیلی نیست 

ولی خب خودم مواظبم

دخترم دنیام❤️
دقیقاً تا من نخوام نمیشه

البته انقدرم مطمئن نباش از خودت ، مرد ۳۹ ، ۴۰ ساله یه گرگیه واسه خودش . 

اینارو حتما ته و توشو دربیار که چرا تا الان مجرده،اگر نامزدی یا ازدواجم داشته چرا بهم خورده.و خیلی چیزای دیگ مطرحه.

ضمن اینکه اقایونی که تا این سن مجرد میمونن معمولا ایراد شخصیتی دارن و باید خیلی زن کاربلدی باشی

پدر شما خیلی زود ازدواج کردن و با سن ازدواج این سالهای اخیر قابل قیاس نیست.پس طبیعیه در سالهای اتی ف ...

اتفاقا به نظرم کسی که تجربه زندگی مشترکو داشته باید خیلی بیشتر محتاط باشه و انتخابای ریسکی نکنه هم به خاطر خودش هم بچش و مردا عقلشون به سنشون نیست ممکنه سی سال بزرگ تر باشن و ده سال بچه تر، اما درکل با توجه به تجربه اطرافیانم اختلاف سنی بالای ۸ سال باعث تفاوت سلیقه، و خاسته های بزرگ از طرف مرد میشه

اتفاقا به نظرم کسی که تجربه زندگی مشترکو داشته باید خیلی بیشتر محتاط باشه و انتخابای ریسکی نکنه هم ب ...

اختلاف سنی زیاد، معمولا نهی میشه.اما ن برای سنهای بالاتر که به یک ثباتی رسیدن

نظرتون محترمه