اما با خوردن دلستر و ماءالشعیر احتمالشو ببر بالاتر
پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیر چون مهم پدر و مادر اصل بچه هست نه پدر بزرگ و مادر بزرگو اینا
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم
شاید.....الان من چشمام مشکی همسرم عسلی.....پدر بزرگ مادر بزرگ های بچمون مشکی...پدر بزرگ مادر بزرگ خودمون رنگی....بچم چشمش مشکیه....اینقدر ژنتیک با عمل های مختلف تغییر میکنه...که بچه نهایت به پدر یا مادر میره
عزیزم چرا با اطمینان میگی خیر ،ما ژن چشم رنگی داریم، دو تا از اشناها هر دو پدر و مادر چشما مشکی و بچ ...
به عنوان کسی که خودم چشام ابیه
داداشم سبزه تجربش دارم
تو دور وریام دیدم
ولی اگرم بشه یک در صده
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم