2777
2789
عنوان

ثبت حق طلاق در محضر چجوریه

388 بازدید | 42 پست

سلام خانما وقت بخیر 

برای من مشکلی پیش اومده

حق طلاق تام همسرم توی سند ازدواج نوشته محضردار و امضا کرده

میخوام ببرم وکالت تام بلاعزل طلاق بگیرم کجا برم؟

برم دفتر اسناد رسمی اوکی هست؟

شرط ادامه زندگی گفتم توی محضر نصف حقوقت و حق طلاق و خضانت فرزند و کار باید امضا کنی قبول کرده

ببرم دفتر اسناد رسمی یا محضر ازدواج؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم دفتر اسناد رسمی اوکی هست؟شرط ادامه زندگی گفتم توی محضر نصف حقوقت و حق طلاق و خضانت فرزند و کار ب ...

دفتراسنادرسمی،یادت باشه باحق توکیل باشه مگرنه کارآیی ندارع واینکه حق تجدیدنظرروساقط کنی

انگار فرق داره منم تازه فهمیدمدادگاه وکالت تام رو قبول داره نه اونکه توی سند ازدواج نوشته میشهحالم خ ...

منم باید این هفته این وکالت رو بگیرم...شما گفتی متوجه هم کردی...اگه نه میخاستم حق طلاق بگیرن

دفتراسنادرسمی،یادت باشه باحق توکیل باشه مگرنه کارآیی ندارع واینکه حق تجدیدنظرروساقط کنی

بگم بنویسه با حق توکیل و بدون تجدید تظر؟

میشه جملش کامل برام بنویسی گفتم چی منظورمه مغزم کار نمیکنه حالم خیلی بده

بگم بنویسه با حق توکیل و بدون تجدید تظر؟میشه جملش کامل برام بنویسی گفتم چی منظورمه مغزم کار نمیکنه ح ...

بلا عزل و حق توکیل به غیر رو هم بنویسید و حداقل. یک سکه از مهریه رو ببخشید تا در صورت طلاق .طلاق شما شامل رجوع آقا نشود.