2777
2789
عنوان

عرب خوزستان

100 بازدید | 21 پست

سلام بچها چطور مطورین.. بچها من چن روز پیش رفتم خوزستان مسافرت. و اولین بار بود ک میرفتم. رفتیم آبادان، خرمشهر. اهواز و خیلی جاهای دیدنیو جذابی داشت و از همه مهمتر چقدر آدمای خونگرمی داشت مخصوصا عربها ک وقتی متوجه میشدن ک ما اومدیم سفر و اینجا غریبیم دعوت میکردن بریم خونه هاشون و این خیلی جالب بود.. مثلا چون اون تایم نزدیک عید فطر بود شبا تو خیابون جشن میگرفتن و میرقصیدن😍 ینی انقد ماه بودن هم خودشون هم لهجه شون. از اون روز ب بعد دوست دارم یه دوست عرب داشته باشم نمدونم چرا😃.. خلاصه ک باور نکردنی بود همچین آدمای خوب و دلگرمی و همچین شهر جذابی. توصیه میکنم حتما برید ببینید و لذت ببرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریم عربه اما خیلی بی بخاره وچسه برعکس بقیه عربا😂البته شاید بخاطر موقعیت بالای خونوادش باشه😑

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

خیلی از مردم استانهای دیگه، تصورشون از عربهای خوزستان، اینه که عربها آدمهای خشن و عقب افتاده و ... ، باید با عرب ها زندگی کنی تا ببینی چه انسانهای شریفی هستن.خونگرم ، خوش برخورد ، مهربون ، اصیل، با فرهنگ و...

در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.