سلام بچها چطور مطورین.. بچها من چن روز پیش رفتم خوزستان مسافرت. و اولین بار بود ک میرفتم. رفتیم آبادان، خرمشهر. اهواز و خیلی جاهای دیدنیو جذابی داشت و از همه مهمتر چقدر آدمای خونگرمی داشت مخصوصا عربها ک وقتی متوجه میشدن ک ما اومدیم سفر و اینجا غریبیم دعوت میکردن بریم خونه هاشون و این خیلی جالب بود.. مثلا چون اون تایم نزدیک عید فطر بود شبا تو خیابون جشن میگرفتن و میرقصیدن😍 ینی انقد ماه بودن هم خودشون هم لهجه شون. از اون روز ب بعد دوست دارم یه دوست عرب داشته باشم نمدونم چرا😃.. خلاصه ک باور نکردنی بود همچین آدمای خوب و دلگرمی و همچین شهر جذابی. توصیه میکنم حتما برید ببینید و لذت ببرید
خیلی از مردم استانهای دیگه، تصورشون از عربهای خوزستان، اینه که عربها آدمهای خشن و عقب افتاده و ... ، باید با عرب ها زندگی کنی تا ببینی چه انسانهای شریفی هستن.خونگرم ، خوش برخورد ، مهربون ، اصیل، با فرهنگ و...
در تاریخ ۱۰ آذر ۱۳۸۵ ، در شهر اهواز و در بیمارستان رازی ، دختری پا به جهان گذاشت که چون مادرش هر کاری کرد، اعم از ماه ها قرص خوردن و از چهارچوب در آویزان شدن و ضربه به شکم ،ولی سقط نشد و سگ جون بود، نامش را آیه گذاشتند، یعنی معجزه و نشانه خدا. بلی او یک ته تغاری ناخواسته بود، ولی بعدا خواسته شد.