2777
2789

نه ولی  با یکی ازدواج میکنی ک عاشقته   و خوشبخت میشی

ناراحت نشی حسم اینو گف😅

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ولی با یکی ازدواج میکنی ک عاشقته و خوشبخت میشیناراحت نشی حسم اینو گف😅

یکی گفت بعد دیدار باهاش حالم بد میشه ،این درسته؟

چرا ؟چون تحریقم میکنه یا رفتار بد داره؟

از نژدیک از ظاهرم بدش میاد یا خوشش میاد ؟ بنظرش از عکسا بدترم ؟

من مامایی اون شهری که میخوام قبولم؟؟؟؟؟رضا بهم فکر میکنه؟.میشه منم بگی❤️🙂

اگه همینجوری به تلاشت ادامه بدی اره قبول میشی

درباره رضا   ن اونقدری  که تو فک میکنی

ی کنکوری ۲۹ ساله _ برای رسیدن ب  رشته مورد علاقه ام ی صلوات بفرستین  _قصه زندگیم تایپک قبلیه _سختی کشیدم ک سخت ترینم   

یکی گفت بعد دیدار باهاش حالم بد میشه ،این درسته؟چرا ؟چون تحریقم میکنه یا رفتار بد داره؟از نژدیک از ظ ...

بیشتر حس میکنم طرفت اعتماد ب نفسش پایینه  همچین ادمی نیس ک تحقیرت کنه بیشتر نسبت ب ظاهر خودش مطمعن نیس

بیشتر حس میکنم طرفت اعتماد ب نفسش پایینه همچین ادمی نیس ک تحقیرت کنه بیشتر نسبت ب ظاهر خودش مطمعن ن ...

ن این منم اون خدای اعتماد یع نفس وخودشیفتگی ، حتی اگه ظاهر خوبی نداشته باشع 

ولی من نمیتونم تظاهر کنم اعتماد یه نفس دارم😭😭

واقعا حس می‌کنی چطور آدمی من 19 سالمه

احساساتی ، نظر بقیه برات مهمه دوست داری بهترین باشی  بی نقص باشی..آینده هم نگرانت میکنه گاهی  ب دلیل های  خیلی کوچیک کلی غصه میخوری 

بیشتر حس میکنم طرفت اعتماد ب نفسش پایینه همچین ادمی نیس ک تحقیرت کنه بیشتر نسبت ب ظاهر خودش مطمعن ن ...

آقا میشه واسه منم بگی به نظرت من اصلا میتونم ببینمش آخه دوره ازم 🥲 اگه نشد باکی به نظرت اوکی میشم ؟