2777
2789

من بعد زایمان ب شدت ترک پوستی دارم ینی جای ۸الی نمونده قصد دارم برم لیزر واقعا میره یا پولموحیف میشه 

ترک هام سفید شده

عزیزم من مربی طب سنتی هستم اصلا پولتو صرف لیزر نکن با ی روغن دوباره میتونی پوستتو بازسازی کنی اونم با هزینه کم.بنا بر حسب تجربه میگم.ماژل بودی بیا پی وی در روبیکا .Sajede137500

من  زمانی که دبیرستانی بودم یهو چاق شدم روی باسن و  پام چندتا ترک هست . کوچیکم نیستن

اما هیچ وقت برام مهم نبوده آخه شکلشون کثیف نیست که

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زمانی که دبیرستانی بودم یهو چاق شدم روی باسن و پام چندتا ترک هست . کوچیکم نیستناما هیچ وقت برام ...

من بعد زایمان داغون شدم کلا ۲۴ سالمه 

روی رونام بازوهای پشت پاهام و شکمم پر ترکه بزرگه 

و چون الان لاغر شدم چروک شده و شل عین پیر زنا 

نمیدونموچ خاکی ب سرم بریزم

من بعد زایمان داغون شدم کلا ۲۴ سالمه روی رونام بازوهای پشت پاهام و شکمم پر ترکه بزرگه و چون الان لاغ ...

دبگه بارداری همینه، به خصوص اونایی که خیلی ورم میکنن چاق میشن.

من دوستم خیلی خوشگله و اندامش رو با مانتو ببینی عالیه اما خب اونم مثل شما به خاطر زایمان شکمش پر از ترک بزرگ شده و پوست شکم شل. 

اونم فعلا راهی پیدا نکرده که ...

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

دبگه باردارب همینه، به خصوص اونایی که خیلی ورم میکنن چاق میشن.من دوستم خیلی خوشگله و اندامش رو با ما ...

منم مث دوستت از رو لباس خوبم از زیر داغونم

سلام عزیزم ببخشید اینجا میپرسم شما شقاقتون خوب شد؟

گلم عمل کردم خوب شد 

باز الان احساس کردم کمی زخم شده بلافاصله پماد خریدم زدم ک الحمدلله خوبه

من حالم شدید بد بود و مجبور ب عمل شدن

گلم عمل کردم خوب شد باز الان احساس کردم کمی زخم شده بلافاصله پماد خریدم زدم ک الحمدلله خوبهمن حالم ش ...

عزیزم منم یک سال و نیم پیش عمل کردم، بعد از عمل با مراعات فراوون حدود یک سالی خوب بودم، الان یک ماه و نیمه دوباره برگشته هر کاری میکنم خوب نمیشه، نمیدونم چکار کنم خیلی اذیتم، زندگیم مختل شده

عزیزم منم یک سال و نیم پیش عمل کردم، بعد از عمل با مراعات فراوون حدود یک سالی خوب بودم، الان یک ماه ...

با لیزر عمل کردی ؟کاش همون اول پماد میزدی 

منم الان درگیرم با اینکه چند ماه از عمل گذشته .ولی هی پماد میزنم یکم آروم میشه 

عزیزم شما دنبه رو امتحان کردی ؟من قبل از اینکه عمل کنم زیاد شقاق میگرفتم در کنار پماد دنبه اندازه بند انگشت ب زخمم حدود ۱۰ دیقه ماساژ میدادم واقعا خوب میکرد 

روغن دنبه هم خوبه ولی مطمئن شو توش نمک نباشه

عزیزم منم یک سال و نیم پیش عمل کردم، بعد از عمل با مراعات فراوون حدود یک سالی خوب بودم، الان یک ماه ...

برای یبوست ام صبح و شب قبل خواب سرکه سیب بخور حتما 

اگ اذیتت نمیکنه 

حداقل تا زخمت خوب شه بخور بعد قطع کن

نمیدونم گفتم یا ن برای اینکه سریع دستشوییت بیاد برو عطاری روغن گلیسیرین بخر با ی دونه سرنگ از داروخانه 

بعد اندازه بند انگشت حتی کمتر داخل سرنگ جا کن روغنو بعد داخل مقعد فشار بده .بعد ۱۰ ثانیه میری دستشویی 

من از موقعه عمل از این روش استفاده میکنم 

بهتره خودت رو ب سوپ هم ببندی و آب جوش صبحا ناشتا بخوری و در طول روز