2777
2789
عنوان

شوهرم به باسن خانما نگاه میکنه تعریف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4950 بازدید | 129 پست
چون هر تفاوتی ک میبینی بین مرد و زن چه از نظر فیزیکی و چه روانی بخاطر این هورمون هست. هیکل درشت تر ص ...

😐 دقت میکردی سوال من از اون کاربر، همراه با علامت تعجب بود 😑 به نظر میرسه از نظر اون کاربر هورمون تستوسترون فقط و فقط با روئیت یک خانم تو آقایون ترشح میشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

😐 دقت میکردی سوال من از اون کاربر، همراه با علامت تعجب بود 😑 به نظر میرسه از نظر اون کاربر هورمون ...

اتفاقا کاملا  به برداشت اشتباه شما دقت کردم.

نه اصلا مفهوم جمله ش این نبود.

افزایش تولید هورمون در شرایط خاص بمعنی صفر بودن سطح هورمون قبل از اون شرایط نیست. 

چهارتا خط هم راجع ب تغذیه مطالعه داشتم کمکی بربیاد دریغ نمیکنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رابطه ضعیفه منظورت میلش کمه؟ یا میلش خوبه نمیتونه کاری کنه و زود انزالی داره یا کلا مشکل فیزیکی ؟

بله میلش کمه و زود انزالی داره

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

زندس؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

بله میلش کمه و زود انزالی داره

مردا اگه واقعا چیزی باهاشون باشه اصلا به زبون نمیارن

غیر از یه دسته خیلی اقلیت پر رو و کثیف

شاید و احتمالا تو رابطه جلو شما کم آورده شاید شماتت رفتید و یا ازش سرد شدید 

اونم برا عقب نیفتادن باسن زنها رو با شما مقایسه میکنه

که : ببین  تو هم از بقیه عقبی  پس مشکل منو تو سرم  نرن

شمام یه مرد قد بلند و خوشتیپ رد شد بگو والای چه قدی!!!معلوم نیست اونجاشم بزرگه؟؟با حالت تعجب احتمالا شاکی شه بعد بگو دارم مثل خودت حرف میزنم .تا تو باشی از باسن خانوما صحبت نکنی.

اتفاقا کاملا به برداشت اشتباه شما دقت کردم.نه اصلا مفهوم جمله ش این نبود.افزایش تولید هورمون در شرا ...

خودت هم متوجهی چی میگی؟!!!

لطفا ریپ نکن. باشه شما کاملا دقت داری.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

اتفاقا کاملا به برداشت اشتباه شما دقت کردم.نه اصلا مفهوم جمله ش این نبود.افزایش تولید هورمون در شرا ...

من هم همین رو بهش گفتم چون تو جنین پسر هم هورمون تستوسترون هست، آیا این به معنی اینه که جنین داخل رحم مادر زنی رو دیده و تحریک شده هورمون ترشح شده؟! سوالم از اون کاربر این بود که جواب من رو نداد و شما خودت رو انداختی وسط و میخوای به اصطلاح منو آگاه کنی. رشته من تو دبیرستان تجربی بوده جانم.

موفق و موید باشی. 🖐