2777
2789

من عقدم 

عصری از سرکار اومد گفت میخوابم خستمه 

امشب یه دف مامانم گفت چقد هوا سرده امشب فلانی یعنی شوهرم سردش نبود بیرون با موتور گفتم کجا گفت با رفیقش بیرون بودن 

منم به شوهرم گفتم عصر خابیدی آره گفت آره گفتم خاب بودی مطمئنی گفت آره کلی جیغ و داد زدم گفت رفتم پول واسه مامانم انتقال بدم رفیقمم دیدم سوارش کردم اما مامانم اینا دیده بودنش داشته می‌رفته یه جایی ک تو شهرمون تفریح گاه هست کلی جیغ و داد زدم گفتم چرا گولم زدی گفت گفتم خابی از خاب بیدارت نکردم زود برمو بیام 

دروغ میگه مگه ن اگ راست می‌گفت موقعی بیدار شدم بهم میگفت رفتم بیرون کار همیشگیشه مگه ن 😭😭چیکار کنم خدایا گیر افتادم شما بودین چیکار میکردین خداوکیلی 😭

من بودم انقد گیر نمی‌دادم بهش که از ترس بهم دروغ بگه

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من گفتم چرا به من گفتی میخابم ولی رفتی گیر الکی ک ندادم واقعا دروغ بهم گفت میخابم ولی بیرون بوده

بچته مگه که داری کنترلش میکنی معلومه اخلاقت خوب نیست جیغ جیغ میکنی اونم ازت ساده ترین کاراشو قائم میکنه