2777
2789

خیلی زیاااد 

خیلی خیلی زیاد 

حتی سر چیزای کوچیک غیبت درست میکنن یا حرف میبرن و میارن

کلا پای حرفاشون که میشینم همه ش غیبته 

همه ش دارن بد و بیراه دیگرانو میگن 

مثلا میبینی یکیو میبینن جلوش غیبت یه نفر دیگه رو میکنن بعد وقتی میره کلللی پشت سرش غیبت میکنن

واقعا حالم بد میشه از حرفاشون مخصوصا مادر شوهرم

و میدونم و از حرفاشون یا حرفایی که به گوشم رسیده که خیلی پشت سر من و خانواده م حرف میزنن 

از داداشام از زن داداشم حتی ... 

چند روز پیش اومده بودن خونمون و یواشکی پشت سر زن داداشم غیبت لباسشو میکردن و مادرشوهرم کلی فحشش میداد من یک دفه از تو آشپزخونه اتفاقی شنیدم خیلی ناراحت شدم

یه بار منو دیدن که یه کاری میکردم تو آشپزخونه رفته بودن کله پاچه منو بارگذاشته بودن و به این نتیجه رسیده بودن که من وسواسم .. مادرشوهرم اومده بود به شوهرم گفته بود که زنت وسواسه؟ شوهرمم اومد گفت حواست باشه بهشون ....

واقعا میبینمشون حالم دگرگون میشه با اینکه همیشه احترامشونو دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میفهمم چی میگی

ازین آدما دورم هستتتتت

اونا با تو مشکل دارن چه بسا شاید دوستت داشته باشن خیلی.

شخصیت شون اینه دیگه متااااسفانه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

عین خانواده شوهر من 

همش در حال جلسه گرفتن پشت بقیه بودن 

ولی من مادرشوهرم آدم بی آزاری بود دختراش خیلی ناجور بودن خیییلی . هر چی بگم خیلی کم گفتم 

حتی به تلویزیون نگاه کردن من یبار گیر دادن دیگه فکر کن نشستی تو خونه یه نفر تلویزیون روشنه و. تو هم داری مثل بقیه میبینی بعد ازش داستان درست کنن و هی کش بدن تازه ب شوهرمم گفتن خخخ

میفهمم چی میگیازین آدما دورم هستتتتتاونا با تو مشکل دارن چه بسا شاید دوستت داشته باشن خیلی.شخصیت شون ...

آره متاسفانه

خیلی آزاردهنده هستن

گاهی وقتا دلم میخواد بشینم عادی باهم حرف بزنیم 

عادی هم خواهر شوهرم حرف میکشه بعد میره یه غیبت و دعوا راه میندازه برام 

ولی من شبیه اینا ندیدم کل صحبتاشون غیبته

این خواهرشوهر مجرد منه 

از بس از من بدش میاد ریز به ریز کار منو لباس مو رفتار نگاه منو با جاری غیبت می کنه حتی جایی که می شینم تو مهمونی 

یه بار اشتباه برای من فرستاده بود پیام غیبت با جاری رو 

عین خانواده شوهر من همش در حال جلسه گرفتن پشت بقیه بودن ولی من مادرشوهرم آدم بی آزاری بود دختراش خیل ...

دقیقا 

چیزای الکی رو کش میدن 

چند شب پیش خواهر شوهرم زنداداشمو گرفته بود به حرف

زنداداشمم ساده همه چیزو میگفت براش

دلم میخواست برم بهش بگم همه چیزتو نگو

مطمئنم تا سه ماه آینده دارن غیبتشو میکنن

این خواهرشوهر مجرد منه از بس از من بدش میاد ریز به ریز کار منو لباس مو رفتار نگاه منو با جاری غیبت م ...

خیلی سخته واقعا

حالا خواهر شوهر منم خیلی فتنه س

مادر شوهرمم حرفشو میخونه خیلی 

مثلا اگر بگه الان روزه مادرشوهرمم میگه حتتتتما روزه 

خیلی وقتا دعوا درست کرده 

با جاریم که چند سالی قهر بودن سر همین اخلاقاش

آره متاسفانهخیلی آزاردهنده هستنگاهی وقتا دلم میخواد بشینم عادی باهم حرف بزنیم عادی هم خواهر شوهرم حر ...

من زن عموم و مادرشوهرش ینی مامان بزرگ ناتنیم اینطورین

غیبت نمیکننا؛قشنگ مسخره میکنن کل دنیارووو از خانواده خودشون تا همه..

یبار تو جمع نشسته بودیم اینا شروع کردن.. بابام با خنده به مامان بزرگم گفت خجالت بکشین مثلا تازه از کربلا اومدین..

منم هربار زن عموم چیزی میگه با یه نگاه تخس و خماااااار تو چشاش زل میزنم،در حالیکه توقع داره بخندیم.

دیگه فهمیدن خوشمون نمیاد وقتی ما هستیم یا خونه ما ان خیلییی کم اینکارو میکنن..

ولی رفت و امدشون رو با ما خیلی کم کردن الحمدلله 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱