2777
2789

خواب دیدم قبل بارداریم بابام بهم زنگ میزنه بهم میگه محمد چطوره منم گفتم بابا محمد کیه گفت پسرت بعد کف خونمون نگاه کردم ی نوزاد پسر سفید چشم درشت ناز که داشت شصت پاشو میخورد با لباس سقای بود که پیشونی بند یا حسین داش من این خواب دیدم همون ماه باردار شدم سونو آنرمالی رفتم گفت که پسره حالا شوهرم میگه ما ایرانی هستیم اسم ایرانی روی بچه میزاربم اون خوابم ی نشونه بوده آخه من گفتم محمد حسین بزارم اسمشو ولی شوهرم قبول نکرد حالا به نظرتون بده اگر اسم محمد حسین نباشه انگاری دل چرکینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نههه اصلا مهم نیست 

هر چی دوس داشتی بزار

من با پذیرش ارزنده ترین آرزوهایم آینده را متجلی خواهم ساخت.😍😍تجلی نیروی بالقوه من موجودیت مرا معنا میبخشد.و کائنات و نیروی های یاری دهنده خداوند همه در جهت رسیدن من به آرزوهایم همسو شده اند 💫✨💫✨

یه اسم خوب بزارید که همسرت و خودتم راضی باشید . ولی وقتی بزرگ شد بهش بگو چه خوابی دیدی . و خوب تربیتش کن . مرد بارش بیار و دینتو ادا کن . مادر خوبی باش . مهم نیست اسممون چیه یا کجا زندگیم میکنیم مهم اینه که انسان باشیم و بچه هامونو خوب بزرگ کنیم و دلامونو پر کنیم از یاد خدا

به نظرم حالا که خدا عنایت کرده و خوابت همون شده تو هم برا عاقبت بخیری پسرت یا حسین.  یا محمد. یا محمد حسین بزار 

مطمعنااا این بهترینه که برات در نظر کرفته شده 

شاید این به اینده بچت خیلی ربط داسته باشه و شما الان اینو‌متوجه نباشید 

ما هیچ مار که اصالت ایرانیمونو نشون بده رو انجام نمیدیم و هر ماری که انجام میدیم از نگاه گردن به اینو اونه و خیلی از مارای غربیا رو انجام میدیم ولی به اسم ائمه که میرسیم میگیم اسم باید ایرانی باشه 

من بودم حتما یکی از اسمها رو‌میزاشتم

خدايا آن ده ,كه آن به

اسمش رو هر چی بذارید ، اسم اصلی اش محمد هست 😇

و اون دنیا ، آقا فرشته  محمد  برای شما کنار گذاشته شده🎁 ، به هر حال اسم مذهبی اش محمد هست😍

انشاءالله قدمش پر خیر و برکت  هست، مبارکه 😘

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐

خودمم دلم میخاد حسین بزارم ولی چکار کنم مامانم میگه خدا خیلی بزرگه خدا مهربونه کاری به اسم بچت نداره این خوابم ی تعبیر که نشونه بوده برای بچه دار شدنم خودم میگم اسم دیگه ای ام گذاستم صدقه بدم به فقییری به کسی خواهرم میگه عیب نداره حالا اگر شوهرت ایرانی گذاشت محرم وصفر هر جا هیت دعوت شدی لباس سقای براش بپوش 

به نظرم حالا که خدا عنایت کرده و خوابت همون شده تو هم برا عاقبت بخیری پسرت یا حسین.  یا محمد. ی ...

جالب اینجاس خیلی ام مذهبین تمام نوه های پدرشوهرم پسرن همشونم محمد با ی تر کیب دیگه حالا شانس من که خواب دیدم این جور شد 

مرسی عزیزم دلم آروم شد این جور گفتی 

نه عزیزمبه دل نگیر ،  خوابتون هم مژده بوده ، هم نسبت به اسم مذهبی و بهشتی اش مطلع کردند شما رو ، مطمئنا بچه ای هست که محبوب امام حسین علیه السلام هست ، احتمالا در آینده کربلایی هم میشه ..

کدوم ماه قمری زایمان میکنی انشاءالله ؟

ای اهل ایمان از غیر خودتان برای خودتان محرم راز نگیرید،آنان از هیچ توطئه و فسادی علیه شما کوتاهی نمیکنند،شدت گرفتاری و رنج و زیان شما را دوست دارند،تحقیقا دشمنی از لابلای سخنانشان پدیدار است و آنچه سینه هایشان (از کینه و نفرت) پنهان میدارد بزرگتر است،ما نشانه (های کینه و نفرت آنها) را اگر می اندیشیدید برای شما روشن ساختیم.(سوره آل عمران آیه118) با توجه به مسدود سازی صفحات اینستاگرام ، مدیریت گوشی و حذف برنامه نصب شده بدون اجازه ی کاربر، ماسک عوام فریبانه ی غرب برداشته شد😁از این به بعد هر کسی از  حریم شخصی و خصوصی ، پیشرفت و آزادی بیان در غرب ، حقوق بشر و تمام شدن دوره ی فیلترینگ ، تبادل و گردش آزاد اطلاعات ، دم زد  برای شفا گرفتنش دعا کنید  زیر لوای آمریکا و صهیونیسم جهانی میشه کودتا کرد ،حملات شیمیایی کرد ، به بهانه ی دموکراسی لشکر کشی به اون ور دنیا کرد و خاورمیانه رو پایگاه نظامی کرد ، کشت و کشتار کرد ، خبرنگار را قطعه قطعه کرد ، تروریست ها رو تجهیز و حمایت کرد ، تحریم و تهدید و قلدری کرد و شاخ و شونه کشید ، در یک روز 37جوان رو صلیب کشید و سوزاند و سر از بدنشون جدا کرد ، کارخانه شیر خشک رو هدف قرار داد تا کودکان یک کشور از گشنگی بمیرند ، هواپیمای مسافربری رو روی هوا زد ، یواشکی با بالگرد وارد کشور دیگه (رسوایی و معجزه طبس😂) شد ، حساب هلال احمر رو بست ، تحریم پزشکی و دارویی کرد ، با جنگ و خون ریزی اراضی غصبی خودش رو  افزایش داد ، امنیت کشورها رو بخطر انداخت تا نفوذ و فروش اسلحه اش بالا بره ... و هی دم از انسانیت و حقوق بشر زد و با رسانه ها هم عوام فریبی کرد و شستشوی مغزی داد و به تروریسم اقتصادی و فرهنگی و مجازی و.. هم ادامه داد😐😐😐