2777
2789

الهی زندگی خودش قفل بشه نامردهای حسود بی وجدان

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جریان چی بود؟

راجع به معنی اسم فاطمه داشتیم صحبت میکردیم ، یه از خدا بی خبری اومد برگشت گفت نمیخوای تاپیکتو قفل کنی تا دعوا راه ننداختی نمیخوای تمومش کنی؟ 

منم تا اومدم جوابشو بدم یهو دیدم تاپیک من قفل شد

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
نینی یار قفل کرده😐

نه ، نی نی یار نبود ، یه آدم زبون نفهم خودخواه حسود بود که بدون اجازه ی من تاپیک منو گزارش زد

نه ، نی نی یار نبود ، یه آدم زبون نفهم خودخواه حسود بود که بدون اجازه ی من تاپیک منو گزارش زد

اخرش الان قفل کرده یا ترکیده نمیفهمم

تو تاپیکت بودم انگار میفهمم چی میگی

• 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •

اخرش الان قفل کرده یا ترکیده نمیفهممتو تاپیکت بودم انگار میفهمم چی میگی

شما تو تاپیک اسم فاطمه بودی ؟

خودمم نفهمیدم چی شد ، یهو دیدم نوشته این تاپیک تعطیل شده است

ترکیده یعنی چی ؟؟؟

شما تو تاپیک اسم فاطمه بودی ؟خودمم نفهمیدم چی شد ، یهو دیدم نوشته این تاپیک تعطیل شده استترکیده یعنی ...

دیگه ترکیده

چیز خاصی نگفتم فق گفتم منم

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀

بحثو تازه شروع کرده بودم که این نامردهای حسود خودخواه اومدن تاپیک منو تعطیل کردن، الهی خدا نگذره ازشون، آخه به اون بی شرفا چه ربطی داشت ؟؟؟

بحثو تازه شروع کرده بودم که این نامردهای حسود خودخواه اومدن تاپیک منو تعطیل کردن، الهی خدا نگذره ازش ...

بابا بیخیال ولش

بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀