طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 عنوان لعنت خدا بر اون کسی که تاپیک اسم فاطمه رو قفل زد کرد 156 بازدید | 15 پست الهی زندگی خودش قفل بشه نامردهای حسود بی وجدان لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست 1404/01/25 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 8139 نینی یار قفل کرده😐 • 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •
miss_naz07 عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 7392 چی شده ؟ نازنیندلبری،ناز بکنتا ایتری👁️✨‹عروسزاگرس💍›. <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 جریان چی بود؟ راجع به معنی اسم فاطمه داشتیم صحبت میکردیم ، یه از خدا بی خبری اومد برگشت گفت نمیخوای تاپیکتو قفل کنی تا دعوا راه ننداختی نمیخوای تمومش کنی؟ منم تا اومدم جوابشو بدم یهو دیدم تاپیک من قفل شد لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 نینی یار قفل کرده😐 نه ، نی نی یار نبود ، یه آدم زبون نفهم خودخواه حسود بود که بدون اجازه ی من تاپیک منو گزارش زد لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 8139 نه ، نی نی یار نبود ، یه آدم زبون نفهم خودخواه حسود بود که بدون اجازه ی من تاپیک منو گزارش زد اخرش الان قفل کرده یا ترکیده نمیفهممتو تاپیکت بودم انگار میفهمم چی میگی • 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 اخرش الان قفل کرده یا ترکیده نمیفهممتو تاپیکت بودم انگار میفهمم چی میگی شما تو تاپیک اسم فاطمه بودی ؟خودمم نفهمیدم چی شد ، یهو دیدم نوشته این تاپیک تعطیل شده استترکیده یعنی چی ؟؟؟ لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 چی شده ؟ پایین تر توضیح دادم لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 شما تو تاپیک اسم فاطمه بودی ؟خودمم نفهمیدم چی شد ، یهو دیدم نوشته این تاپیک تعطیل شده استترکیده یعنی ... دیگه ترکیدهچیز خاصی نگفتم فق گفتم منم بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
سارههههههههههههه عضویت: 1403/12/11 تعداد پست: 8139 دیگه ترکیدهچیز خاصی نگفتم فق گفتم منم اسی این اکه منم یثانیه اشتبا شد • 𝒀𝒐𝒖𝒓𝒆 𝒃𝒆𝒂𝒖𝒕𝒊𝒇𝒖𝒍 𝒂𝒏𝒅 𝒕𝒉𝒊𝒔 𝒊𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒕𝒓𝒖𝒕𝒉 •
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 دیگه ترکیدهچیز خاصی نگفتم فق گفتم منم خوب ترکیده به چه معنیه ؟ لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
طلا_26 مدیر استارتر عضویت: 1398/07/13 تعداد پست: 621 بحثو تازه شروع کرده بودم که این نامردهای حسود خودخواه اومدن تاپیک منو تعطیل کردن، الهی خدا نگذره ازشون، آخه به اون بی شرفا چه ربطی داشت ؟؟؟ لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 خوب ترکیده به چه معنیه ؟ یعنی تاپیک ب فنا رفته دیگه نیستش بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀
رز۹۲۹ عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 6826 بحثو تازه شروع کرده بودم که این نامردهای حسود خودخواه اومدن تاپیک منو تعطیل کردن، الهی خدا نگذره ازش ... بابا بیخیال ولش بآ مَن دَرموُرِدِه آیَندِه بَرنآمِه نَریز مَن شآیَد هَمین فَردآ اَز پَنجِرِه پَریدَم پآیین🎀