2777
2789

بهتاش جوونی بود که حرف حق میزد ولی با لحن تند

کاملا حق با اون بود ولی بخاطر اینکه یهویی ترکید همه مسائلو اورد وسط و تند پیش رفت

این کارکتر منو یاد خودم انداخت

نقی نمونه بارز بزرگتری که عقلش تو بچگی مونده و به اسم دل پاک بودن همه حرفیو به همه میزنه و همه رو ناراحت میکنه بخاطر اینکه صلاحشونو ‌میدونه 

ولی از حق نگذریم نقی بار همه رو به دوش کشید

از باباش که الزایمری بود

از داداشش که اعتیاد داشت

از دامادش که نصف عمرش مریض بود

از خواهرش و بچه ها خواهرش

و خانواده خودشم به کنار...

فقط حیف که کاراش حساب کتاب نداشت...نقی خیلی ارزوهای بزرگ داشت ولی بخاطر شرایط خانوادگیش به خیلیاشون نرسید اونجایی که بهتاش بهش گفت منم مثل تو هیچی نشدم...هردوشون گناه داشتن

راستی شماهم دلتون به حال رحمت سوخت؟🥲

اونجایی که بهتاش لیوانو شکست ساکت و اروم رفت یه گوشه ایستاد

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

دلم ب حال همشون سوخت سکانس عجیبی بود

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دلم فقط برا بهتاش سوخت

چقدازهما حرصم گرفت

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دلم فقط برا بهتاش سوختچقدازهما حرصم گرفت

اتفاقا من برعکس دلم به حال نقی سوخت

که با دلسوزانه ترین حالتی که میتونست برا اطرافیانش زحمت کشید اونوقت بهتاش اومد اینطوری جلوی جمع داد میزد سرش منم جای هما بودم شاید بدتر میکردم

واییییییی ارع دقیقا....چقدر خوب و قشنگ توصیف کردی منم نگا کردم ولی چون ذهنم درگیر بود زیاد متوجه نشد ...

خیلی غمگین بود🥲🥲🥲

من دو سه بار با پایتخت گریه کردم

یه جاش که بابای محمد تو پایتخت۵ بهش تیر زدن داعشیا

یکیش تو پایتخت۳ که نقی کشتیو باخت سر قبر مامانش گریه کرد گفت مامان من زندگیمو باختم

این دومی به امشب هم ربط داشت و خیلی ناراحت کننده بود

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.