2777
2789

مثلا خونه بخرین یا ماشین مادر شوهر پدر شوهر خواهر شوهراتون ذوق میکنن یا نه اگه اره حستون چیه به این ذوق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشحال میشن. حسی ندارم طبیعیه دیگه کی از پیشرفت عزیزانش و اللخصوص بچه‌‌اش ذوق نمیکنه

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من بگیرم نه. 

چون با برادر شوهرهای مجردم شریکیم یه لباس نو برای بچه هام میخرم مادر شوهرم تا مرز سکته میره و فکر میکنه ما مال اونا رو بالا کشیدیم در صورتی که اونا مانع پیشرفت ماهستند. 

ولی جاری هام میخرم مادر شوهرم خوشحال میشه

خوشحال

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

احساس میکنم خوشحال نمیشن

خونه‌ای که ما اجاره کردیم ۱۰۰ متره و شرایطش خوبه بقیه خونشون کوچیکه ولی واسه خودشونه

وقتی میان همش میگن میخواستین چیکار این خونه رو اجاره کردین یه ۵۰ متری میگرفتین