2777
2789

بیاین بگین امروز چه اتفاقایی براتون افتاد ببینیم زندگی هرکسی چحوریه

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبحش خیلی قشنگ بود اخر شبش الکی همسرم بحث راه انداخت و دعوا گرفتیم☹️

عزیزم..

⛓️🤕قابل توجه خانومای محترم...اکانت من قبلا دست کسی دیگه ای بوده متاسفانه...از تاریخ14۰۳/۱۲/۷دست خودم افتاده..

با رلم بیرون رفتیم شام خوردیم سرکارم بودم برای اولین بارم کوفته درس کردم فرقی با سنگ نداشت🤣🤣🤣🥰🥰

خوش باشی..

کارامو کردم کیک پختم جوجه خیسوندم 

برا مهمونی شب 

ک مهمونامون نیومدن 

بعد از ظهر خونه دوستم درون بودم و بعد رفتیم پارک اومدم خونه 

ک تلویزیون تو بازی بود

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

رفتم دکترازمایشو سونو دادمخیلی دل درد دارم بعد زایمانو اینکه بعد از گذشت شش ماه از زایمانم پریود شدم

انشالله هرچی خیرخ

کارامو کردم کیک پختم جوجه خیسوندم برا مهمونی شب ک مهمونامون نیومدن بعد از ظهر خونه دوستم درون بودم و ...

همیشه به خوشی

از اول صبح با پسرم درگیر اسمون بودیم خیلی قشنگ بود و دلبری 

میکرد به هیچ کاری هم نرسیدم😅🤕

خجالت.....ضرر نداره تفریحی بکشید🤞🤞سر "افعی"و سر "شیخ"بکوبید به سنگ،،که در آن زهر و در این اوهام است.

از صبح ساعت ۶ سر کار بودم بعد رفتم خونه با خانواده وقت گذروندم ساعت ۸ رفتم بدنسازی و الانم باید بخوا ...

همیشه بع تندرستی و سلامتی

از اول صبح با پسرم درگیر اسمون بودیم خیلی قشنگ بود و دلبری میکرد به هیچ کاری هم نرسیدم😅🤕

خوشحالیتون مهمه