2777
2789

من به حسی حساسیت دارم تهوع میگیرم. مرگ رو میبینم 

از اون ور اصلا بی حسی به لثم کارساز نیس زیر دست دندان پزشک کاملا درد رو حس میکنم 

یه راهکاری بم بدین. بدون بی حسی نمیشه انجام بدم؟؟ 

دوازده ساله از درد  دندون عقل بخاطر ترسیدن از عوارض بی حسی دارم عذاب می کشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینکه دردش قابل تحمل باشه آخه هرمدل بی حسی رو برام زدن جواب نمیده. فقط تهوع میگریم اصلا بی حس ن ...

دندونت اگه جراحی میخواد نمیشه حتی کشیدن خالی هم نمیشه...  وای از تصورش فشارم افتاد...

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
دندونت اگه جراحی میخواد نمیشه حتی کشیدن خالی هم نمیشه... وای از تصورش فشارم افتاد...

چه خاکی تو سرم بریزم 

باور نمیکنی بگم یه بار تا عصب دندونم رو خالی کردن بی حس هم زده بود برام اما جواب نمی‌داد 

اون شبر تا صبح کابوس دیدم و گریه کردم از درد 

چه خاکی تو سرم بریزم باور نمیکنی بگم یه بار تا عصب دندونم رو خالی کردن بی حس هم زده بود برام اما جوا ...

والا برو با دکتر مشورت کن شاید کلا بیهوشت کنن مثل بچه ها.. نمیدونم اما حتما راهی واسه شماها که حساسیت دارید وجود داره

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
همین امروز دندون ۶ کشیدم با بی حسی الان خونش بند نمیاد خستم کرده اما تصور بدون بی حسی زجر اور نه مرگ ...

دکتر چه مشورتی میتونه بهم بده ازش پرسیدم گفت برو آرام بخش بخور 

آخه آرام بخش رو لثه ای که بی حس نمیشه و تهوع امون نمیده چه تاثیری داره 

والا برو با دکتر مشورت کن شاید کلا بیهوشت کنن مثل بچه ها.. نمیدونم اما حتما راهی واسه شماها که حساسی ...

بی هوشی هزینش زیاده 😞احتمالابه همون هم حساسیت دارم به هوش بیام عزرائیل میاد جلوم