2777
2789
عنوان

لطفاکمکم کنین خواهش میکنم

120 بازدید | 20 پست

پسرم 4سالشه یکیشم2تو بچه اولم خیلی سختی کشیدم و اعصابم خراب بود بخاطر همین خیلی زدمش سرهرچیزبیخودی الان پسرم اعتمادبه نفس نداره هروقتم عصبانی میشم بهم میگه مامان تو بمیرمن مامان نمیخوام میگه منم بزرگ بشم تورومیزنم میگه مامان ازچشمات میترسم دارم دیوونه میشم چیکارکنم توروخداراه حل نشونم بدین

چی بگم خواهر گند زدی دیگه گلم بچگیش تباه شد 

ناراحت نشیا ولی اعصابم به هم ریخت

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتارتو عوض کن 

از این به بعد باهاش دوست باش صمیمی باش نازشو بکش بوسش کن و بهش اظهار علاقه کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

😞😞خاک برسرمن خااک خدالعنتم کنه

ناراحت نباش با روانشناس کودک صحبت کن

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اینجا هیچکس نمیتونه کمکت کنه وقتی ی بچه ۴ ساله اینطور شده لطفا شده ذره ذره جمع کن ببرش مشاور کودک

شوهرم حرف گوش نمیده همون باعث شد من اینجوری بشم منم باعث شدم این اینجوری بشه خدالعنتم کنه

دیگه اشتباهت فهمیدی دیر نیستخواهشا ب اینجا اکتفا نکن و بچه رو ببر دکتر

خیلی وقته فهمیدم به خدا میگم یاخودم برم دکترقرص اعصابی چیزی بدن یابچموببرم ولی گوگوش شنوا 

رفتارتو عوض کن از این به بعد باهاش دوست باش صمیمی باش نازشو بکش بوسش کن و بهش اظهار علاقه کن

ازاین کاراهم زیادمیکنم ولی عصبانیم کنه نمیتونم خودمو کنترل کنم وگرنه خیلی هواشودارم ولی چه فایده چه فایده دارم عذاب میکشم بخاطرهرقطره اشک اون هزاربارخودم گریه میکنم 

خیلی وقته فهمیدم به خدا میگم یاخودم برم دکترقرص اعصابی چیزی بدن یابچموببرم ولی گوگوش شنوا

جلسات مشاوره واسه دوتاتون 

اگ مشکل مالی ندازی همین امشب برو تاپیک بزن یا سرچ کن دکتر روانشناس مناسب شهر خودتون پیدا کن و نوبت بگیر تا دیر نشده 

ازاین کاراهم زیادمیکنم ولی عصبانیم کنه نمیتونم خودمو کنترل کنم وگرنه خیلی هواشودارم ولی چه فایده چه ...

خب عصبانیتتو کنترل کن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

جلسات مشاوره واسه دوتاتون اگ مشکل مالی ندازی همین امشب برو تاپیک بزن یا سرچ کن دکتر روانشناس مناسب ش ...

روانشناس خانواده یاچی؟به خدا سردرنمیارم اصلا یه بار به متخصص کودکان گفتم گفت بیارببینمش ولی بعد شوهرم نذاشت گفت نبراینم بگم پسرم به حیوانات دایناسور خیلی علاقه داره بیشترم خشونتوازاونایادمیگیره هی میگه من دایناسورم بایکی ازش حرفی می‌پرسه ازخجالت دهنشوکج می‌کنه و خرناس می‌کشه خیلی نگرانم خیلی