2777
2789

الان نزدیک یه هفته گذشته یسری از دونه ها هنوز نرفته داره خوب میشه  فردا میخوام برم دانشگاه دیگه، قابل انتقال که نیست؟ میدونم فردا برم ده نفر میوفتن به بغل و روبوسی الان که دیگه قابل سرایت نیست؟ مجبورم برم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماسک بزن که روبوسی نکنن... شدیدترین دوره انتقالش موقع تب و روزای اول بیرون ریختن دونه هاست... بعدش احتمالش کم و کمتر میشه. از وقتی دیگه دونه جدید نزنه، منتقل هم نمیشه

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بببین زخما مثل ابله یا تاول دیگه نیست بیشتر روی شکمم زده بودم بقیه جاها نیست فکر نکنم مشکلی بشه؟

اگه خشک شدن مشکلی نیست گلم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم