2777
2789

خواستم اینترنتی نوبت مغز و اعصاب کودکان بگیرم دکتره رو زده مغز و اعصاب. تو نت که کد نظام پزشکیش رو زدم مدارک تحصیلیش دکترای حرفه ای و تخصص بیماری های کودکان اومد. من الان به کدوم اعتماد کنم به نظرتوپ سر درمیاره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچم تند تند پلک میزنه. یه جور تیک. قبلا چشم پزشک بردم مشکای نداشت چشماش گفت تیک عصبیه. وای کلامشم اس ...

اگر تحت استرس و فشار تنبیه چه تو خونه چه تو مهد و مدرسه هست احتمال تیک گرفتن خیلی زیاده مخصوصا تو پسرها ...

هم دکتر ببر هم محیط رو متناسب کن

مسلما تو مغز و اعصاب یک عده ای شون روی بیماری های اعصاب و روان کودکان کار کردند، اگر کسی چنین تبلیغی داره، حتما تجربه و رزومه اش را داره،ذبهتره با بیمارستان های تخصصی کودکان مشورت کنید، تو تهران ۳ تا بیمارستان دولتی  تخصصی کودکان است( امام حسین، علی اصغر و مفید) تو شهرهای دیگه  احتمالا تو مرکز هر استان یک بیمارستان کودکان باشه

اگر تحت استرس و فشار تنبیه چه تو خونه چه تو مهد و مدرسه هست احتمال تیک گرفتن خیلی زیاده مخصوصا تو پس ...

قبلا تاخیر گفتار و رشد داشت که حل کرددیم. حالا هم چنذین ماهه این موضوع هست.هیجانی شدنی این طور میشه

همون دیگه. تو سایت بیمارستلن به عنوان متخصص مغز و اعصاب زده. ذر حالی که کد نظام پزشکیش یه چیز دیگه م ...

خوب از طریف تخصص کودکان میتونه ادامه تحصیل بده برای فوق تخصص و فلوی نورو ...

مشکلی نداره ها ...

چک کن ببین اینم داره یا نه 

You're all the things I've got to remember