2777
2789
عنوان

خواب خیلی بد دیدممم نگرانم کمکک😭

70 بازدید | 10 پست

من  چهار سال تعلیق بودم و بلاخره بعد چهار سال چند روز پیش اومدم سایت  دیدم یه پسره چهار سال پیش بهم درخواست داده منم چند روز پیش درخواستشو قبول کردم دیدم فقط یه تاپیک داره  تاپیکش این بود یه راه برای خودکشی بگین هیچ تاپیک دیگه ای نداره تعداد پستاش هم خیلی کمه تعلیق هم نشده چون اگه تعلیق شده بود تاپیکش رو نمی‌تونستم ببینم الان چند روزه همش عذاب وجدان دارم میگم نکنه حالش بد بوده درخواست داده می‌خواسته دلداریش بدم باهاش حرف بزنم همش میگم ای کاش تعلیق نمی‌شدم درخواستش رو قبول میکردم ولی خب وقتی بهم درخواست داده من تعلیق بودم چون زیادی احساساتی هستم  اینم بگم من ایشون رو نمی‌شناسم نمیدونم چرا درخواست دادن ،من چند روز نگران بودم فکرم درگیر بود تا اینکه دیروز گفتم ول کن دیگه بهش فکر نکن چون داشتم اذیت میشدم  الان دو روزه کلا به این موضوع فکر نکردم تا اینکه امشب خواب دیدم اون پسره  بخاطر تصادف فوت شده من حتی تو خواب هم عذاب وجدان داشتم میگفتم چرا تعلیق شدم نتونستم درخواستشو قبول کنم حتی گریه هم میکردم من ایشون رو ندیدم ولی تو خواب ایشون رو دیدم الان همش نگرانم میگم حتما خودکشی کرده که الان خواب دیدم فوت شده وای ای کاش هیچوقت احساساتی نبودم ای کاش  بهم درخواست نمی‌داد از وقتی بیدار شدم نگرانم خدایا، بنظرتون خودکشی کرده؟  یا از سایت رفته ؟یا با کاربری دیگه اومده سایت ؟ ای کاش می‌فهمیدم خودکشی نکرده عذاب وجدان نداشتم 

غُرور اَز شَخ‍ص‍ی‍َت م‍ی‍آد ع‍ُق‍ده اَز ک‍‌‌‍‍‍َم‍ب‍ود

صدقه بنداز ، خواب رو به خیر تعبیر کن 

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی خودکشی کرده؟

نمیدونم ، اما به خوابت خیلی بها نده ، خوابها که درست نیستن هیچ وقت!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یعنی خودکشی کرده؟

فکر نکنم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیدونم ، اما به خوابت خیلی بها نده ، خوابها که درست نیستن هیچ وقت!

ولی من الان دو روزه به این قضیه فکر نمی‌کردم چرا باید خواب ببینم الان دوباره دارم اذیت میشم 

فکر نکنم

خدا کنه ،همش عذاب وجدان دارم ولی تقصیر من نبود من تعلیق بودم نتونستم درخواستشو قبول کنم الآنم پیام دادم جواب نداد فکر کنم سایت نیستن

ولی من الان دو روزه به این قضیه فکر نمی‌کردم چرا باید خواب ببینم الان دوباره دارم اذیت میشم

خب عزیزم از بس این مدت فکر کردی ناخوداگاهت شده این ! 

والا منم به هیچی فکر نمیکنم ، هر شب یا دارم همسرمو میزنم یا میکشم دیشبم داشتم زایمان میکردم 😂😂 حالا اینا رو من به چی تعبیر کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم از بس این مدت فکر کردی ناخوداگاهت شده این ! والا منم به هیچی فکر نمیکنم ، هر شب یا دارم همس ...

نمیدونم حتما بخاطر اینه ولی اگه فوت شده من دیوونه میشم عذاب وجدان ولم نمیکنه ای کاش درخواست نمی داد یا ای کاش میدونستم فوت نشده نگرانم ذهنم درگیره همش هعییی

انشالله که خیره ، این مدتم چون همش به این موضوع فکرکردی خوابشو دیدی

اره بخاطر همینه دیروز کاربریشو هم گذاشتم گفتم شاید کسی  اونو بشناسه یا، با یه  کاربری دیگه سایت باشه بهم بگه که خودکشی نکرده ولی مثل اینکه سایت نیست دیگه بهم گفتن نباید واسه بقیه تاپیک بزنی تاپیک رو خذفش کردم خدا کنه بتونم دیگه بهش فکر نکنم دارم اذیت میشم